Cum se prepară frittata cu ciuperci. Atât de rapidă și de ușor de preparat frittata cu ciuperci poate fi soluția perfectă pentru cină sau un mic-dejun târziu.
Ingrediente necesare pentru frittata cu ciuperci:
5 ouă
150 ml lapte
½ lingură busuioc uscat
½ lingură oregano
1 lingură sos picant
1 praf de sare
4 felii bacon tocate
2 căței de usturoi
300 g ciuperci
2 căni spanac
1 roșie
Mod de preparare frittata cu ciuperci:
Bate ouăle cu laptele, busuiocul, oregano și sosul iute. Pune sare și piper după gust. Călește într-o tigaie baconul și pune-l pe un șervet absorbant.
În tigaie sotează usturoiul și ciupercile până se rumenesc. Asezonează cu sare și piper. Adaugă spanacul și roșia tocată și lasă 2-3 minute. Toarnă în tigaie ouăle și baconul și gătește fără să amesteci 2 minute. Dă tigaia la cuptor pentru alte 15 minute.
Sursa rețetă și foto: damndelicious.net