Mondo News

Cum să scapi rapid de sughiț! Iată cele mai tari trucuri

Vineri, 10 August 2018 12:27
Scris de: Vlad Economu
Cum să scapi rapid de sughiț! Iată cele mai tari trucuri

Cum scapi rapid de sughiț! Dacă vrei să scapi rapid de sughiț ai ajuns unde trebuie. Ai aici câteva trucuri pe care să le încerci.

1. Tușește și eructează

Încearcă să tușești sau să eructezi pentru a opri sughițul. Atunci când tușești sau eructezi, se contractă diafragma și astfel nu mai sughiți.

2. Mănâncă unt de arahide

O lingură cu unt de arahide poate fi remediul pentru stoparea sughițului. Untul trebuie mestecat, iar acest lucru te face să-ți schimbi modul de respirație, ceea ce te scapă de sughiț.

3. Respiră și inspiră într-o pungă de hârtie

Cu cât respiri și inspiri mai repede cu atât mai eficace este remediul.

4. Ia înghițituri mici de apă

Așa poți scapă de sughiț. Ar trebui să respiri între două înghițituri.

5. Adulmecă un miros puternic

Spre exemplu, dacă miroși sarea îți schimbi modul în care inspiri/expiri. De asemenea, adulmecarea oțetului sau a lămaiei te poate ajuta.

6. Masează boltă palatină

Masarea bolții paletine cu limba poate stimula nervul vag.

7. Ține-ți respirația în timp ce te învârti pe loc

Prindeți nasul, țineți respirația și învârte-te pe loc. Ai grijă, totuși, să nu amețești și să cazi pentru că sughițul va fi cea mai mică dintre grijile tale.

8. Bea apă în timp ce îți ții urechea cu mâna opusă

Folosește mâna dreapta pentru a ține urechea stânga, și mâna stânga pentru a ține urechea dreapta. Ai grijă că înainte să fi pus paharul de apă aproape astfel încât să-l poți bea.

9. Bea apă dintr-un pahar așezat pe podea

Așează un pahar plin cu apă pe podea și încearcă apoi să bei din el. Nu te opri din înghițit până când nu scapi de sughiț. Dacă ai băut și ultima picătură și tot sughiți, mai umple un pahar cu apă și ia-o de la capăt.

Sursă text: sfatulparintilor.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 18 noiembrie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 noiembrie 2018. Capricornii regretă o decizie, iar Taurii nu-și găsesc locul în anturajul obișnuit


daniel iordachioaie, dosar penal, targoviste, permis auto Un cântăreţ cunoscut s-a ales cu dosar penal! A fost prins la volan fără permis


black friday, politia romana, mesaj viral, alcoolemie, Black Friday la Poliția Româna! Mesajul viral postat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne


tatal nostru, rugaciune, modificare text, sfantul scaun Textul rugăciunii „Tatăl Nostru” va fi modificat? Aceasta va fi o decizie fără precedent