Mondo News

Cruzime fără margini! Cum s-a răzbunat un băiețel pe un pui de câine

Vineri, 23 Februarie 2018 13:07
Scris de: Vlad Economu
Cruzime fără margini! Cum s-a răzbunat un băiețel pe un pui de câine

Cruzime fără margini! Un băiețel a reușit să șocheze pe toată lumea în momentul în care s-a răzbunat pe un cățel. Băiețelul a fost filmat în clipa în care a luat cățelul și s-a urcat pe marginea unei stânci. Deși locul era unul periculos chiar și pentru el, nimic nu pare să îl fi împiedicat pe băiețel de a recurge la un gest înfiorător.

Micuțul s-a asigurat că scenele sunt surprinse cu ajutorul camerei de filmat și a scos un cățel dintr-o pungă, pe care l-a ținut în mâna doar câteva secunde. Chiar dacă bietul animal se zbătea din toate puterile și încerca să scape, a avut o soartă înfricoșătoare. Băiețelul a ținut acel cățel timp de câteva secunde în mâna, după care a decis să se răzbune pe el.

Cruzimea de care a dat acesta dovadă i-a șocat pe internauți, odată ce imaginile au început să circule pe rețelele sociale. Mai mult, micuțul nu părea să fie absolut deloc afectat de ceea ce urmă să facă. Între timp youtube a blocat filmulețul șocant! În plus, pe înregistrare se mai poate auzi cum mai mulți martori ai incidentului încep să radă, odată ce acel cățel e scos din pungă în care fusese băgat cu forța. Mai întâi, băiețelul s-a făcut că aruncă patrupedul de pe stâncă.

În cele din urmă, cățelul a fost aruncat în apă de pe stâncă, iar privitorii păreau să fie încântați de ce avea să se întâmple. Din câte se poate vedea și în filmuleț, râul era plin cu crocodili. La început cățelul a încercat să se salveze din apă, simțind pericolul, și în încercarea de a supraviețui a înotat. Doar că în apă existau prea mulți crocodili și în câteva minute patrupedul și-a găsit sfârșitul, fiind mâncat de aceștia.

Mai mult, se poate observă și gura masivă a unui crocodil care sparge suprafața apei și micuțul cățel e tras spre fundul răului într-o secundă. Imaginile ar fi fost realizate în Indonezia.

Sursă traducere: ciao.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu