Mondo News

Cristi Borcea, transferat de urgență de la închisoare la Spitalul Floreasca

Marti, 02 Aprilie 2019 10:42
Scris de: Vlad Economu
Cristi Borcea, transferat de urgență de la închisoare la Spitalul Floreasca

Cristi Borcea a ajuns de la penitenciar la spital. Omului de afaceri i s-a făcut rău luni și a fost transferat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, informează televiziunile de știri.

Cristi Borcea are probleme cu inima și este internat pe secţia de chirurgie cardiovasculară. Ultima oară el a ajuns la spital tot din pricina unor probleme cardiace.

Curtea de Apel Bucureşti a stabillit, recent, că fostul finanţator al clubului Dinamo, Cristian Borcea, are de executat o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare, după ce au fost contopite pedepsele primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi dosarul transferurilor din fotbal.

Din această pedeapsă se vor scădea cei 4 ani şi 4 luni, pe care Borcea i-a executat deja în închisoare în dosarul transferurilor din fotbal. Decizia nu este definitivă.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video