Mondo News

Cristi Borcea, transferat de urgență de la închisoare la Spitalul Floreasca

Marti, 02 Aprilie 2019 10:42
Scris de: Vlad Economu
Cristi Borcea, transferat de urgență de la închisoare la Spitalul Floreasca

Cristi Borcea a ajuns de la penitenciar la spital. Omului de afaceri i s-a făcut rău luni și a fost transferat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, informează televiziunile de știri.

Cristi Borcea are probleme cu inima și este internat pe secţia de chirurgie cardiovasculară. Ultima oară el a ajuns la spital tot din pricina unor probleme cardiace.

Curtea de Apel Bucureşti a stabillit, recent, că fostul finanţator al clubului Dinamo, Cristian Borcea, are de executat o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare, după ce au fost contopite pedepsele primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi dosarul transferurilor din fotbal.

Din această pedeapsă se vor scădea cei 4 ani şi 4 luni, pe care Borcea i-a executat deja în închisoare în dosarul transferurilor din fotbal. Decizia nu este definitivă.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”