Mondo News

Crime Caracal. Inspecţia Judiciară, raport despre verificările în cazul adolescentelor ucise

Marti, 10 Septembrie 2019 17:17
Scris de: Vlad Economu
Crime Caracal. Inspecţia Judiciară, raport despre verificările în cazul adolescentelor ucise

Inspecţia Judiciară a prezentat public, marți, un raport referitor la Stadiul lucrărilor în Cazul Caracal. După un demers similar făcut săptămâna trecută de DIICOT, Inspecţia Judiciară oferă detalii despre fiecare verificare în parte.

La capitolul verificări disciplinare, Inspecţia Judiciară are în derulare o cercetare disciplinară care îl vizează pe procurorul Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, şi o altă cercetare disciplinară care vizează scurgea de informaţii din dosar, prin intermediul unei asociaţii a procurorilor, vizaţi fiind procurorii Alexandra Carmen Lăncrănjan de la DNA, Adrian Cosmin Iordache de la DNA, Antonia Diaconu de la PJ Piteşti, Ovidiu Cristian Popescu de la PJ Caracal şi Cătălin Alexandru Zăvoianu de la PJ Caracal. Cercetarea referitoare la judecătorul Constantin Cristinel Măceşeanu, magistratul care a aprobat percheziţia acasă la Dincă, a fost clasată.

În ceea ce priveşte controalele, IJ a efectuat un control tematic la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal vizând activitatea desfăşurată în perioada 1 ianuarie 2018 – 31 iulie 2019, controalele cerute de Secţia pentru procurori a CSM la DIICOT şi la parchetele de tribunale şi judecătorii, pe tema a dosarelor penale având ca obiect infracţiunile de lipsire de libertate şi omor, fapte investigate în contextul sesizărilor privind dispariţiile de persoane.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”