Mondo News

Creatorul Karl Lagerfeld șochează: Dacă nu vrei să-ţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!

, 15 Aprilie 2018 16:42
Scris de: Vlad Economu
Creatorul Karl Lagerfeld șochează: Dacă nu vrei să-ţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!

Karl Lagerfeld a făcut afirmații vehemente cu privire la mișcarea „Me too”, ce a luat amploare pe rețelele de socializare. În cadrul unui interviu acordat revistei „Numero”, celebrul creator de modă a ironizat fetele care își doresc o carieră lipsită incidente în domeniul modelling-ului, sugerându-le să meargă la mănăstire în schimb.

Conform spuselor lui Lagerfeld, hărțuirea sexuală nu mai este de mult subiect taboo în acest domeniu, iar fetele ar trebui să fie conștiente de acest aspect. Designer-ul a ridiculizat de asemenea și anumite reguli ce au fost impuse în cadrul unor studio-uri foto și în cadrul agențiilor de modă, ce aveau ca scop protejarea fetelor de situații neplăcute, în care ar putea să fie hărțuite sau agresate.

„Am citit undeva că acum trebuie să întrebi modelul dacă se simte confortabil să pozeze. Este pur şi simplu exagerat. De acum încolo, ca designer, nu poţi face nimic”, a susținut Lagerfeld. Acesta îl apără de asemenea în interviu pe Karl Templer, un stilist care a fost acuzat de comportament sexual neadecvat, în luna februarie, de numeroase modele care au declarat că acesta le-ar fi îndepărtat lenjeria intimă, fără permisiunea lor. „Este incredibil. Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model! Alătură-te unei mănăstiri. Va exista întotdeauna un loc pentru tine acolo. Ba chiar se fac recrutări!”, a mai spus Lagerfeld.

El a adăugat, totuşi, că pe Harvey Weinstein, producătorul de film ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și viol în nenumărate rânduri, „nu îl suportă”, dar nu din cauza zvonurilor, ci și-a explicat antipatia față de el ca fiind „de natură profesională”.

Acesta a ținut să își critice dur și colegii de breaslă, motivând că ceilalți îl detestă pentru că nu se plânge niciodată de nimic și nu se lasă inclus în „dramele” pe care aceștia și le crează singuri. „Eu nu m-am plâns niciodată. Acesta este şi motivul pentru care toţi ceilalţi designeri mă detestă. Ei sunt interesaţi doar în nenorocitele lor de «inspiraţii» şi ar putea petrece o oră pentru a decide unde să plaseze un nasture sau să aleagă o schiţă dintre cele prezentate de asistenţii lor, ceea ce mă scoate din minţi. Sunt o maşinărie”, a adăugat designer-ul.

Mișcarea „Me too” încurajează persoanele din întreaga lume să povestească momentele nefericite prin care au trecut în momentul în care au fost hărțuite sexual, toate aceste dezvăluiri intime fiind înșirate sub un hashtag cu aceeași denumire. Mii de utilizatori au folosit rețelele de socializare pentru a povesti întâmplările traumatice prin care au trecut. Acestea pot fi actuale sau pot fi întâmplări neștiute de nimeni, din trecut.

Karl ironizează astfel și modul în care majoritatea evenimentelor povestite s-au petrecut de regulă cu mult timp în urmă, acesta considerând că dacă ar fi fost adevărate, persoanele în cauză ar fi luat imediat măsuri. „Ceea ce mă şochează cel mai mult în privinţa acestui subiect sunt starletele care au nevoie de 20 de ani pentru a îşi aminti ce li s-a întâmplat. Să nu menţionăm faptul că nu există martori”, a conchis Karl Lagerfeld.

Sursa traducere: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

sms, dispare sms, tehnologie noua, google, chat google, companii telefonie mobila SMS-ul clasic dispare! Care va fi noua tehnologie care îl va înlocui


Avicii a murit, a murit avicii, deces avicii, dj suedez, pancreatita, tim bergling Avicii a murit! Dj-ul suedez avea numai 28 de ani


horoscop 21 aprilie 2018, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2018. Taurii au parte de activități intelectuale, iar Racii își definesc obiectivele profesionale


videochat, sotia kamara, amanta kamara, bani multi, cota crescuta, scandal tv Soția și amanta lui Kamara s-au umplut de bani după ce scandalul de la tv le-a crescut cota