Mondo News

Costin Mărculescu rupe tăcerea și spune adevărul despre relația dintre Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr

Marti, 14 Ianuarie 2020 14:35
Scris de: Vlad Economu
Costin Mărculescu rupe tăcerea și spune adevărul despre relația dintre Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr

Cristina Țopescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu, o jurnalistă importantă în România, a murit la vârsta de 59 de ani. Acum, după tragedie, mulți au început să ”dezgroape” lucruri din trecutul jurnalistei. Unele dintre ele, din păcate, nu sunt dintre cele mai bune.

Singura relație despre care Cristina a vorbit vreodată deschis a fost cea cu artistul Ștefan Bănică Jr. Vedeta era cunoscută și înainte de anii ’90, când făcea primii pași în cariera de crainic de televiziune. Tot pe atunci a avut o idilă cu cântărețul, dar care s-a terminat brusc. Relația cu Ștefan Bănică Jr. a fost cea despre care a vorbit întotdeauna deschis. Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de cinci ani, până în 1993, după care fiecare și-a urmat propriul drum.

Costin Mărculescu a lansat acuzații grave la adresa lui Ștefan Bănică după moartea Cristinei Țopescu. Actorul a afirmat public despre Ștefan Bănică jr. că i-a făcut viața un calvar în perioada în care formau un cuplu.

Citește și: CRISTINA ȚOPESCU A MURIT! MESAJUL TRANSMIS DE ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR

“A murit inegalabila jurnalistă și om de televiziune CRISTINA ȚOPESCU, fata CELEBRULUI CRISTIAN ȚOPESCU. Cineva a spus acum la TV că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă colegul meu ȘTEFAN BĂNICĂ Junior, care atunci când erau iubiți, în anii 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv, în public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Costin Mărculescu pe pagina lui oficială de Facebook.

Sursa foto: tvr


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mircea badea, relatie, oana zavoranu, fosta iubita, rusine Cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea? Îi era rușine să recunoască deși persoana este foarte cunoscută


mario iorgulescu, accident mortal, arestare preventiva, omor, procurori, tribunalul bucuresti Procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu! Aceștia au schimbat și încadrarea juridică


Georgina Rodriguez, cristiano ronaldo, salariu, suma uriasa Cristiano Ronaldo îi dă un salariu lunar amețitor iubitei sale, Georgina!


antonia, silicoane, foto, operatie Antonia, după ce și-a pus silicoane: ”Ați fost curioși! Asta e, gata!” Foto în articol


asdfasdasdasdasd