Mondo News

Colectiv. Se împlinesc patru ani de la tragedia din clubul morții! Unde sunt vinovații?

Miercuri, 30 Octombrie 2019 12:26
Scris de: Vlad Economu
Colectiv. Se împlinesc patru ani de la tragedia din clubul morții! Unde sunt vinovații?

Astăzi, miercuri 30 octombrie 2019, se împlinesc patru ani de la tragedia din clubul Colectiv în urma căreia şi-au pierdut viaţa 64 de oameni.

Ministerul Afacerilor Interne anunţa, în cursul nopţii de 30 spre 31 octombrie 2015, că 27 de persoane au murit şi 162 de persoane au fost spitalizate, în urma incendiului de la clubul Colectiv. Răniţii au fost transportaţi la spitalele Floreasca, de Arşi, Elias, Militar, ”Sf. Pantelimon”, Judeţean Ilfov, ”Sf. Ioan”, ”Bagdasar-Arseni”, Municipal, Colţea, ”Marie Curie” şi “Grigore Alexandrescu”.

Dintre persoanele rănite, 34 au fost transferate ulterior la clinici medicale din Austria, Belgia, Olanda, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Israel şi Elveţia. În 14 martie 2016 numărul persoanelor decedate a ajuns la 64.

Preoţii de la Arhiepiscopia Bucureşti vor face o slujba de pomenire, iar diseară se va organiza un marş în Capitală în memoria victimelor.

În schimb, procesul în care sunt judecați cei care sunt considerați vinovați de tragedia de la Colectiv nu a trecut nici măcar în primă instanță.  Ministrul propus la Interne, Marcel Vela, anunţă că va face anchetă pentru a stabili dacă salvatorii au intervenit conform procedurilor in noaptea tragediei din clubul Colectiv.

Scandalul a reizbucnit la sfârşitul săptămânii trecute, după ce Libertatea a publicat imagini care au fost ascunse procurorilor şi opiniei publice.(DETALII și VIDEO)

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

jabba jihadistul, arestare, irak, platforma, stat islamic, Abu Abdul Bari Cine este “Jabba Jihadistul”, teroristul de 250 de kilograme al Statului Islamic, arestat în Irak


conor mcgregor, revenire, ufc 246, las vegas, video, victorie, Donald "Cowboy" Cerrone Conor McGregor, victorie în 40 de secunde la revenirea în UFC! Video


Khagendra Thapa Magar, nepal, deces, cel mai scund barbat din lume, video Cel mai scund bărbat mobil din lume a murit! Avea doar 28 de ani! Video


dacia 1100, linie productie, prima masina dacia, august 1968, nicolae ceausescu, uzina, mioveni, video Cum arăta prima Dacia 1100 scoasă pe linia de producţie a uzinei de la Mioveni! Video