Mondo News

Coinbase te ajută să câștigi crypto monede în timp ce înveți despre ele

Vineri, 21 Decembrie 2018 11:06
Scris de: Vlad Economu
Coinbase te ajută să câștigi crypto monede în timp ce înveți despre ele

După ce a achiziționat Earn.com în aprilie, Coinbase a lansat primul produs dupa aceasta tranzactie. “Coinbase Câștigați” este o pagină a resurselor unde iubitorii de crypto monede pot afla mai multe despre tranzacțiile de pe Coinbase și pot fi recompensați cu jetoane.

Studiile au arătat că deținătorii de crypto monede și alții care nu au investit în active digitale nu au cunoștințe despre activele pe care le cumpără. Pentru cei mai mulți oameni, aceștia trec pe traseul a ceea ce este în vogă sau urmează recomandările de pe grupurile de social media. Ideea este ca utilizatorii să înțeleagă mai mult despre utilitatea unui produs și despre tehnologia sa, în timp ce obține o recompensa pentru a încerca.

Coinbase stimulează învățarea cu crypto monede

Coinbase Câștigați, care este în beta privat, ar trage o mulțime mare pe baza stimulentelor. Pentru a gestiona traficul, în timp ce obține încă o senzație de ceea ce vrea piața, Coinbase a lansat noul produs doar pentru moment și cu o singură crypto moneda, ZRX, un protocol de tranzacționare pentru crearea de schimburi descentralizate.

Bursa a trimis invitații unui grup selectat de iubitori de crypto monede, care pot vizita pagina Coinbase Earn ZRX pentru a finaliza sarcinile educaționale în schimbul unei mici cantități de crypto monede.

Citeste si:  MAGAZINELE ONLINE CARE FOLOSESC NETOPIA VOR PUTEA VINDE PE CRYPTO MONEDE

Chiar dacă nu ați primit o invitație, puteți să vedeți lecțiile și să aflați mai multe despre moneda digitală. Platforma digitală a activelor consideră, de asemenea, că Coinbase Câștiga va oferi un nou acces utilizatorilor pentru a obține crypto monede.

În mod tradițional, cele două modalități pe care oamenii le-au obținut prin criptare sunt prin minare sau cumpărare. Minarea pentru crypto monede necesită în mod obișnuit cunoștințe tehnice și costuri ridicate în avans, în timp ce cumpărarea de crypto monede poate necesita un venit disponibil pentru schimbul de monede digitale.

În prezent, există trei lecții video scurte pentru începători, pe care utilizatorii să le poată finaliza, care nu ar trebui să dureze mai mult de 6 minute în total, potrivit site-ului Coinbase Earn.

Coinbase a lansat, de asemenea, Coinbase Convert, la începutul acestei săptămâni. Convertirea este o caracteristică care permite comercianților cu amănuntul de schimb să facă cripto-conversii criptografice, ceea ce pretinde că este mai ieftin și mai rapid decât vânzarea unui activ digital pentru a cumpăra altul.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot


bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video