Mondo News

Coca-Cola a luat o decizie istorică la 130 de ani de la înființare!

Vineri, 09 Martie 2018 18:44
Scris de: Vlad Economu
Coca-Cola a luat o decizie istorică la 130 de ani de la înființare!

Coca-Cola a luat o decizie istorică la 130 de ani de la înființare! Compania plănuieşte realizarea primei băuturi alcoolice, care va fi comercializată în Japonia, pe baza unui amestec cu populara Chu-Hi, informează The Telegraph.

Chu-Hi este un amestec de alcool distilat cu diverse sucuri – de la kiwi la yuzu – este comercializată în întreaga ţară.

Informaţia a fost confirmată de Jorge Garduño, preşedintele Coca-Cola din Japonia, într-un interviu publicat pe site-ul companiei. “Aceasta este o băutură care are alcool. În mod tradiţional, este făcută cu shochu şi apă minerală, cu adaos de arome. Nu am mai experimentat în această categorie, dar este un exemplu al modului de explorare a oportunităţilor din afara ariei noastre”.

“Chu-Hi este o categorie de băuturi găsită exclusiv în Japonia. La nivel global, este neobişnuit pentru băuturile nonalcoolice să fie vândute în acelaşi sistem ca cele alcoolice. Este potrivit să încercăm asta pe piaţa noastră”. Garduño nu a specificat data exactă când va fi lansată această băutură.

Sursa traducere: news.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu