Mondo News

Cluj. Un șofer a fentat moartea într-o fracțiune de secundă! Video cu imagini incredibile

Sambata, 07 Decembrie 2019 02:35
Scris de: Vlad Economu
Cluj. Un șofer a fentat moartea într-o fracțiune de secundă! Video cu imagini incredibile

Un tânăr de 20 de ani a fost la un pas să își piardă viața, după ce a trecut la mai puțin de un metru prin fața unui tren, în comuna Jucu- Herghelie, din județul Cluj. Tânărul nu a observat trenul pentru că era concentrat la telefonul mobil.

„Minunea de la trecerea la nivel cu calea ferată, din Jucu Herghelie ‼‼‼‼

Imaginile au fost surprinse de camerele video montate la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, miercuri, 4 decembrie, în Cluj. Conducătorul auto nu a respectat semnalele luminoase și acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, fiind la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistrița Nord.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, le-a declarat polițiștilor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi.

Pentru că viața are prioritate, conducătorii auto trebuie să respecte semnificația indicatoarelor și a semnalizării de la trecerile la nivel cu calea ferată!”, a scris CFR Infrastructura pe pagina de Facebook.

Sursa foto: captura video


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mircea badea, relatie, oana zavoranu, fosta iubita, rusine Cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea? Îi era rușine să recunoască deși persoana este foarte cunoscută


mario iorgulescu, accident mortal, arestare preventiva, omor, procurori, tribunalul bucuresti Procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu! Aceștia au schimbat și încadrarea juridică


Georgina Rodriguez, cristiano ronaldo, salariu, suma uriasa Cristiano Ronaldo îi dă un salariu lunar amețitor iubitei sale, Georgina!


antonia, silicoane, foto, operatie Antonia, după ce și-a pus silicoane: ”Ați fost curioși! Asta e, gata!” Foto în articol