Mondo News

Cluj. Doi hoți au dat o spargere la o sală de jocuri! Suma cu care au reușit să plece

Miercuri, 17 Aprilie 2019 18:37
Scris de: Vlad Economu
Cluj. Doi hoți au dat o spargere la o sală de jocuri! Suma cu care au reușit să plece

Două persoane necunoscute au intrat într-o sală de jocuri din Cluj-Napoca şi, ameninţând angajata cu un cuţit şi cu un pistol, au reuşit să sustragă 7.000 de lei. Poliţiştii au demarat o anchetă şi încearcă să găsească suspecţii.

”Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări pentru identificarea şi depistarea unor persoane care, în cursul dimineţii, au pătruns într-o sală de jocuri de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi, sub ameninţarea casierei, au reuşit să sustragă circa 7.000 de lei”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Cluj, scrie România Liberă.

Sursa citată a precizat că nicio persoană nu a fost rănită. Persoanele necunoscute au folosit pentru ameninţare un cuţit şi un pistol, despre care nu se ştie în acest moment dacă este sau nu real sau de jucărie. ”În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul Penal”, au mai transmis poliţiştii. Aceştia au explicat că există şi imagini de pe camerele de supraveghere, acestea însă nu vor fi făcute publice deocamdată.

Sursa foto: gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 mai 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 mai 2019. Scorpionii se mobilizează, iar Capricornii fac o analiză la rece


marea britanie, viol, romani, condamnare, parcare, jersey, Marea Britanie. Cinci români s-au filmat cum violau o tânără într-o parcare! Foto în articol


mihaela-radulescu-465x215 Scandal la Pro Tv! Pe cine a agresat fizic Mihaela Rădulescu: Este inuman ce a făcut!


google, restrictie, huawei, android, dispozitive Google a restricționat accesul dispozitivelor Huawei la Android