Mondo News

Cine i-a spart casa lui Aurel Tămaș? E frumoasă de pică și mai tânără cu 31 de ani! Foto în articol

Marti, 20 Februarie 2018 11:25
Scris de: Vlad Economu
Cine i-a spart casa lui Aurel Tămaș? E frumoasă de pică și mai tânără cu 31 de ani! Foto în articol

Căsătorit şi cu un copil de 17 ani, cântăreţul Aurel Tămaş s-a îndrăgostit de Eliza Ancău, o clujeancă frumoasă și mult mai tânără, cu câteva titluri de Miss. Cel puţin aşa susţin apropiaţii lor, informează click.ro.

Surse din anturajul lui Tămaş susţin că solistul ar avea, de vreo patru ani, o relaţie extraconjugală, de care soţia lui are habar, însă cei doi au decis de comun acord să locuiască sub acelaşi acoperiş pentru binele fiului lor, dar şi pentru a-şi proteja impresionanta avere.

Cine este femeia care i-a furat inima lui Aurel Tămaş?

Eliza Ancău, are doar 25 de ani, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din Cluj şi are în palmares mai multe titluri de Miss. Surse din anturajul celor doi spun că fata se bucură de mari privilegii din partea iubitului mai în vârstă decât ea cu 31 de ani.

”Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nici o treabă”, a declarat o sursă din anturajul artistului, pentru ziarul Click!

eliza-ancau

Eliza, frumoasa înaltă cu ochi albaştri şi părul lung ca al Ilenei Cosânzeana, a lucrat ca asistentă la emisiunea artistului, ”Minunile lui Tămaş”, difuzată la Look TV, în plus îl impresariază pe Aurel.

Contactat telefonic, Aurel Tămaş a infirmat zvonul că ar avea o amantă: ”Nu este adevărat. Fata asta lucrează la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artişti şi a mers în America pentru că ea a organizat turneul. Din partea unora, m-ar putea cupla şi cu bărbaţi”, a declarat Aurel Tămaş pentru Click!

Sursa foto: click


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu