Mondo News

Cine este bărbatul căutat pentru uciderea unui poliţist în Timiş! Foto în articol

, 02 Iunie 2019 17:25
Scris de: Vlad Economu
Cine este bărbatul căutat pentru uciderea unui poliţist în Timiş! Foto în articol

Un poliţist fost împuşcat mortal în judeţul Timiş, zeci de oameni îl cautându-l pe atacatorul înarmat. Portretul ucigașului a fost făcut public de anchetatori.

Update 2: Bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, în localitatea Izvin din judeţul Timiş, a fost şi el rănit în zona umărului de un alt poliţist. A fost dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Update: Polițistul împușcat mortal se numea Cristian Amariei și avea 43 de ani, scrie Realitatea Bănățeană. 

https://bit.ly/2HOko4e

 

Potrivit autorităților, bărbatul care a ucis polițistul s-a născut în Lugoj, județul Timiș pe 1.11.1971 și se numește Lepa Ionel Marcel și este urmărit internațional. Incidentul violent s-a întâmplat într-o localitate din apropiere de Timișoara în după-amiaza zilei de duminică, cand a fost organizat un filtru la Izvin, pentru oprirea unei mașini, date în consemn. Unul dintre polițiști i-a făcut semn șoferului să tragă pe dreapta, însă acesta a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu o armă. Un glonț l-a lovit pe polițist în piept, care a căzut secerat.

ucigas_timis_99998400

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, dar și o ambulanță, care l-a preluat pe polițist. Medicii l-au resuscitat mai multe minute, însă în cele din urmă omul a decedat. Și colegul polițistului împușcat a fost lovit de glont, fiind rănit în picior.

Citește și: TIMIȘ. UN POLIȚIST A MURIT LA DATORIE! AUTORITĂȚILE SUNT ÎN ALERTĂ

Sursa foto: poliția română


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate


thailanda, fumat interzis, locuinte, Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea