Mondo News

CFR Cluj a furat rețeta lui Gigi Becali! O nouă lovitură aplicată de ardeleni FCSB-ului

, 12 Noiembrie 2017 14:24
Scris de: Vlad Economu
CFR Cluj a furat rețeta lui Gigi Becali! O nouă lovitură aplicată de ardeleni FCSB-ului

CFR Cluj a furat rețeta lui Gigi Becali! CFR Cluj a anunțat, duminică, transferului mijlocașului Sebastian Mailat, fost la ACS Poli Timișoara și declarat liber de contract, jucător care a fost dorit și de FCSB, informează presa de profil. 

“Ne-am întărit în ofensivă! Sebastian Arpad Mailat este jucătorul CFR-ului pentru următorii 4 ani. CFR Cluj anunță transferul mijlocașului Sebastian Arpad Mailat, cel care a îmbrăcat până de curând tricoul echipei ACS Poli Timișoara. Fotbalistul de 19 ani va purta tricoul cu numărul 27 și se va alătură lotului pregătit de Dan Petrescu în zilele următoare”, a precizat gruparea ardeleană.

De ce a ales Mailat proiectul de la CFR Cluj

“Sunt fericit și mândru că am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanță cu această echipa. Am ales CFR pentru proiectul ambițios care este aici, dar și pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu”, a declarat el.

Sebastian Mailat se încadrează în nouă strategie a clubului CFR Cluj, de a transferă tineri jucători români. În această săptămâna, clujenii au anunțat că mijlocașul Valentin Costache, 19 ani, Dinamo, se va alătură echipei antrenate de Dan Petrescu, în iarnă. Este al doilea jucător pe care CFR îl suflă FCSB-ului în ultimele zile.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Keith Richards, Rolling Stones, alcool, renuntare Keith Richards de la Rolling Stones a renunţat “aproape complet” la alcool


minivacanta, revelion 2019, craciun, guvern, zile libere, oug Minivacanță pentru bugetari de Crăciun și Revelion. Guvernul acordă bugetarilor încă două zile libere la acest final de an!


Horoscop 13 decembrie 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 13 decembrie 2018. Gemenii sunt de neoprit, iar Leii triumfă într-o confruntare aprinsă


dwayne johnson , the rock , dwayne the rock johnson , dwayne johnson poze Dwaine “The Rock” Johnson, în tinerețe. O imagine din anii ’90 este virală pe internet