Mondo News

Cele cinci lucruri pe care orice bărbat şi le doreşte în secret de la partenera lui!

, 09 Decembrie 2018 21:23
Scris de: Vlad Economu
Cele cinci lucruri pe care orice bărbat şi le doreşte în secret de la partenera lui!

Crezi că ştii ce vor bărbaţii de la o femeie? Un singur lucru este sigur: bărbaților nu le plac reprezentantele sexului frumos false, ci unele care să-și spună punctul de vedere.

1. Vrea să spui ce vrei, fără apropouri.  Acestea îl fac să se simtă constrâns, iar cererile, băgat în seamă. Mai degrabă, spune-i că e unul dintre acele filme romantice la care, dacă merge, va fi răsplătit.

2. Relaxează-te și nu-ți schimba atitudinea prea des. Nici un bărbat nu va sta lângă o femeie care are schimbări bruște de comportament sau probleme de personalitate. Amintește-ți de asta și fă-i viața mai ușoară.

3. Nu dramatiza. Există femei care dramatizează orice lucru nesemnificativ, dar bărbații nu vor dramă în viața lor, ba chiar o urăsc. Încearcă să fii mai pozitivă și nu te plânge tot timpul pentru că bărbații nu sunt atrași de aceste lucruri.

4. Vrea să fii sinceră! Dacă întrebi ce detestă cel mai mult un bărbat la o femeie, nouă din zece îţi vor răspunde “minciuna”, iar al zecelea probabil că încă nu a fost minţit. Un bărbat îşi doreşte să nu fii nici măcar adepta minciunii prin omisiune. Spune-i ceea ce gândeşti, chiar dacă intri pe terenul minat al sentimentelor.

5. Condimentează viața intimă. Din când în când este foarte bine dacă alegi să ieși din rutină în ceea ce privește viața intimă. Fă un joc pe roluri și te poți îmbrăca cu ceva provocator. Partenerului tău îi va plăcea și va rămâne plăcut surprins.

Sursa text: site Antena 1


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

timisoara, femei lesa, plimbare, video, foto, femei in lesa timisoara Timişoara. Femei în lesă plimbate prin centrul orașului! Imaginile care au scandalizat internetul! Foto și Video


furt-ceas-vestiar Un fotbalist refuză să mai joace după ce i s-a furat ceasul de 70.000 de euro din vestiar


ioan becali, dezvaluiri, culise, ianis hagi, transfer ratat, femeie, cristi borcea, puscarie, somn Ioan Becali rupe tăcerea! De ce a ratat Ianis Hagi revenirea în Serie A și ce face Borcea la pușcărie


horoscop 22 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 septembrie 2019. Racii au nevoie de multă odihnă, iar Fecioarele sunt în atenția tuturor