Mondo News

Cel mai tare număr de magie de la Britain’s Got Talent! Așa ceva este imposibil! Video

Joi, 19 Aprilie 2018 12:07
Scris de: Vlad Economu
Cel mai tare număr de magie de la Britain’s Got Talent! Așa ceva este imposibil! Video

Cel mai tare număr de magie de la Britain’s Got Talent. O să plângi la final. Așa ceva e imposibil, pur și simplu imposibil. Un concurent ce nu părea să anunțe nimic spectaculos pe scena Britain’s Got Talent a fost trimis direct în semifinală cu Golden Buzz-ul de către cei doi oameni din culise ai show-ului după un spectacol fantastic.

Marc Spelmann este omul despre care cu siguranță o planetă întreagă va mai vorbi. Bărbatul le-a oferit celor 4 jurați câte un obiect și i-a rugat să facă o acțiune cu el, la final a proiectat pe scenă un filmuleț cu fiica lui care ține în mână sau spunea exact cuvintele sau lucrurile pe care cei 4 le-au ales, doar că era filmat cu luni de zile sau chiar ani în urmă.

Unul dintre jurați a fost pus să aleagă un creion colorat dintr-o cutie, a ales roșu, iar mai târziu a văzut în filmuleț că fiica magicianului colora tot cu un creion roșu. O altă jurată a fost pusă să amestece un cub rubic în ce ordine vrea, iar la final a descoperit că exact în același fel se jucase cu cubul rubic și fiica de 2 ani a magicianului.

Citește și: FIUL NELEGITIM AL LUI ALAIN DELON SEAMĂNĂ IZBITOR CU TATĂL SĂU ȘI ȘOCHEAZĂ: MAMA ÎMI DĂDEA DROGURI

Momentul culminant a fost atunci când Simon Cowell a fost pus să țină un marker pe masă și să îl țintească pe paginile unei cărți și să încercuiască un cuvânt. Atunci Marc, magicianul care deja uimise pe toată lumea a proiectat un filmuleț în care o întreba pe fiica lui exact asta: “Tati ce cuvânt crezi că o să încercuiască Simon peste 2 ani când tati o să meargă la Got Talent?” Răspunsul copilului a venit imediat “hat” (pălărie), fiind exact cuvântul pe care l-a încercuit juratul.

Cuvintele descriu greu momentele pe care le puteți vedea în filmulețul de mai jos, efectiv e greu de crezut că așa ceva se poate întâmpla. Pentru ca totul să fie cu atât mai emoționant, fiica magicianului s-a născut în ciuda unor șanse extrem de mici. Mama ei și soția celui care a fost trimis instant în semifinală a descoperit că suferă de cancer în timp ce era însărcinată. A început chimioterapia când era încă gravidă iar la final copilul a fost născut fără probleme.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu