Mondo News

”Cea mai scumpă bere din istorie” a costat o sumă uriașă! Clientul nu-și pusese ochelarii când a primit nota de plată

Marti, 10 Septembrie 2019 00:50
Scris de: Vlad Economu
”Cea mai scumpă bere din istorie” a costat o sumă uriașă! Clientul nu-și pusese ochelarii când a primit nota de plată
Un australian în vizită în Anglia spune că a apărut „o gaură imensă” în finanțele sale după ce a fost taxat din greșeală cu 68.478 de dolari pentru o singură bere în timpul unei ieșiri la un bar din Manchester. Într-o seară de duminică, Pater Lalor a comandat o Deuchars IPA la barul hotelului Malmaison, care ar fi trebuit să-l coste în jur de 6,75 dolari, dar lucrurile au luat-o razna în cel mai rău mod.
 
Lalor, reporter de crichet pentru The Australian aflat în oraș pentru a relata de la competiția The Ashes, a rămas fără grai când a aflat cât a fost nota de plată. „Vedeți berea aceasta? Este cea mai scumpă din istorie”, a comentat el imaginea postată pe Twitter pe 5 septembrie a băuturii – plătită cu 99.983 de dolari australieni – și care a devenit virală cu 7.800 de likes și 2.100 de shares. Autorul a menționat că „ nu avea ochelarii pentru citit” când barmanul-șef i-a prezentat nota de plată pentru IPA și nici nu i-a dat de gândit când personalul „a avut unele probleme” pentru a înregistra tranzacția.
 
Un „al șaselea simț” l-a avertizat că „ceva nu era în regulă”. Ulterior a aflat uluit că fusese taxat cu o sumă imensă din greșeală. „De obicei, australienii găsesc Anglia ca fiind cam scumpă, dar asta este cireașa de pe tort”, a spus Lalor: „Este o grămadă de bani. Sunt doar un reporter de crichet, nu câștig bani cu lopata și mai plătesc și dobândă”. 
 
Două zile mai târziu, soția lui Lalor l-a sunat să-i spună că suma uluitoare chiar fusese debitată din cont – plus un comision de 1.711 dolari. Omul a fost revoltat că și Visa, și banca făcuseră operațiunea fără să pună vreo întrebare. Mai târziu, Lalor a anunțat pe Twitter că este în legătură cu hotelul și cu Visa pentru a obține rambursarea – doar că durerea de cap va continua încă nouă zile lucrătoare până se va face procesarea.
 
„Între timp, există o gaură imensă în finanțele mele”, s-a plâns el. „O lecție de știut: găsește întotdeauna ochelarii când primești o notă de plată”, a avertizat amatorul de baruri. (Fox News)
 
Sursa traducere: hotnews.ro

Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Un comentariu

 1. Andy
  Reply

  Ofertă nemaipomenită
  Căutăm colaboratori foarte SERIOȘI pentru un proiect de top MONDIAL.
  Activitatea se desfășoară în timpul liber de acasă din fața
  calculatorului. Pentru a aplica trebuie să îndepliniți următoarele condiții:
  - minim 18 ani
  - cunoștințe minime în utilizarea calculatorului (word, pdf, navigare pe
  internet, gestionare de email-uri)
  - maxim 2 ore de timp liber în fiecare zi

  Pentru mai multe detalii contactați-mă la adresa de e-mail:
  [email protected] cu mesajul „DETALII”.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

kobe bryant a murit, a murit kobe bryant, nba, accident elicopter, la lakers, deces Legendarul Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter! Fetița sa cea mare, în vârstă de 13 ani, a decedat și ea


australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”