Mondo News

Cea mai ghinionistă hoață de colete! Dacă știa ce se va întâmpla, sigur renunța! Video

Marti, 30 Ianuarie 2018 11:23
Scris de: Vlad Economu
Cea mai ghinionistă hoață de colete! Dacă știa ce se va întâmpla, sigur renunța! Video

Un clip video a devenit viral în mediul online după ce proprietarul unui colet a decis să îl publice. Tânăra pare o expertă în furat de colete, dar nu se aștepta chiar să își rupă piciorul. Tânăra apare în clipul video apropiidu-se de ușa unei case.

Camera video instalată lângă sonerie a surprins infracțiunea. Fata se vede venind de la distanță. S-a apropiat rapid de veranda casei unde se află un colet de dimensiune redusă. Lângă acel colet se mai aflau altele două. În momentul în care a luat coletele și s-a întors să plece, femeia s-a accidentat. Aceasta și-a rupt un picior. A fost nevoită să stea întinsă pe iarbă câteva secunde.

În tot acest timp, partenerul din mașină își da seama că e rănită. Vine după ea și o ajută să se ridice. A fost cărată la mașină de partenerul ei. Conform proprietarului casei care a postat imaginile, aceștia au plecat și cu coletele.

În colete se aflau medicamente comandate online pentru bărbatul care locuiește în casă, informează labdible.com. Imaginile au ajuns și pe mâna poliției care va încerca să identifice persoanele din video. Se pare că nu sunt singurii care fură colete din Snohomish Country, Washington, Anglia.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep. vacanta, planuri, accidentare Simona Halep a anunțat ce planuri are în viitorul apropiat: O să-mi iau o vacanţă mai lungă


alina vidican, cristi borcea, mesaj arogant Alina Vidican i-a transmis un mesaj arogant lui Cristi Borcea: Dacă vrei să-ți vezi copiii….


banane, boala tropicala, disparitie, boala panama Adio banane? Specialiștii fac eforturi disperate pentru a le salva


Selma blair, scleroza multipla, actrita, boala incurabila Selma Blair a anunțat că suferă de o afecțiune incurabilă