Mondo News

Cea mai ghinionistă hoață de colete! Dacă știa ce se va întâmpla, sigur renunța! Video

Marti, 30 Ianuarie 2018 11:23
Scris de: Vlad Economu
Cea mai ghinionistă hoață de colete! Dacă știa ce se va întâmpla, sigur renunța! Video

Un clip video a devenit viral în mediul online după ce proprietarul unui colet a decis să îl publice. Tânăra pare o expertă în furat de colete, dar nu se aștepta chiar să își rupă piciorul. Tânăra apare în clipul video apropiidu-se de ușa unei case.

Camera video instalată lângă sonerie a surprins infracțiunea. Fata se vede venind de la distanță. S-a apropiat rapid de veranda casei unde se află un colet de dimensiune redusă. Lângă acel colet se mai aflau altele două. În momentul în care a luat coletele și s-a întors să plece, femeia s-a accidentat. Aceasta și-a rupt un picior. A fost nevoită să stea întinsă pe iarbă câteva secunde.

În tot acest timp, partenerul din mașină își da seama că e rănită. Vine după ea și o ajută să se ridice. A fost cărată la mașină de partenerul ei. Conform proprietarului casei care a postat imaginile, aceștia au plecat și cu coletele.

În colete se aflau medicamente comandate online pentru bărbatul care locuiește în casă, informează labdible.com. Imaginile au ajuns și pe mâna poliției care va încerca să identifice persoanele din video. Se pare că nu sunt singurii care fură colete din Snohomish Country, Washington, Anglia.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia