Mondo News

Ce sumă au plătit doi miri pentru ca la nunta lor să cânte Andra

, 29 Septembrie 2019 18:10
Scris de: Vlad Economu
Ce sumă au plătit doi miri pentru ca la nunta lor să cânte Andra

Îndrăgita cântăreață Andra a cântat la nunta unei perechi care și-a dorit foarte mult să o asculte ”live” pe vedetă, iar dorința a devenit realitate. Însă au trebuit să scoată o sumă frumușică din buzunar.

”Ziua nunții ar trebui sa fie superbă, cu multe surprize si distracție, iar familia acestei mirese a vrut să-i îndeplinească o mare dorință: sa cânt eu la nunta ei! Ce reacție minunată a avut când m-a văzut!!! Mă bucur enorm că am putut sa fac ziua asta si mai frumoasă pentru ea si ii urez sa aibă toată viața acest zâmbet pe buze! Casă de piatră Flavia!”, a fost mesajul postat de Andra pe pagina sa de socializare.

Bineînțeles, prestația Andrei a avut și un preț, iar conform informațiilor apărute în mediul online este vorba despre o sumă consistentă. Andra are două programe, atunci când cântă la o nuntă, fiecare de cate 45 de minute. Unul este cu muzica pop, iar al doilea cu muzica populara. Fiecare costă cate 6000 de euro, la care se adaugă cheltuielile pentru transport, cazare și masa.

Sursa foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!