Mondo News

Ce i-a spus un angajator unui bărbat gay căruia îi tăiase jumătate din salariu! Cei doi se vor vedea la tribunal

Vineri, 15 Noiembrie 2019 21:43
Scris de: Vlad Economu
Ce i-a spus un angajator unui bărbat gay căruia îi tăiase jumătate din salariu! Cei doi se vor vedea la tribunal

Un homosexual din New York și-a dat în judecată angajatorul, pe care îl acuză că i-a redus la jumătate salariul pentru a fi în ton cu “celelalte femei din birou”, scrie The Guardian, care citează NBC.

Într-un proces împotriva Eventique, o companie care organizează evenimente promoționale pentru companii precum Nike, Twitter și Amazon, Wesley Wernecke afirmă că angajatorul a luat această decizie după ce a aflat că este gay. Un avocat care îi reprezintă pe David și compania Eventique a descris acuzațiile ca fiind lipsite de orice fundament.

Wernecke spune că, la o săptămână după ce a fost angajat, în iunie, colegii săi au început să-l ia peste picior pentru inelul său de logodnă “feminin”. Întrebat dacă și prietena sa poartă ceva similar, Wernecke a replicat că partenerul său, Evan, poartă. Din acel moment, susține el, s-a dezvoltat un mediu de lucru tensionat în raport cu colegii săi și directorul executiv Henry Liron David. Tot de atunci, acesta spune că a fost exclus de la ședințe, de la ieșitul la băut după muncă, nu i s-au mai dat sarcini și a devenit subiectul unor remarci discriminatorii.

Ulterior, Wernecke afirmă că a fost chemat în biroul lui David unde a fost informat că salariul său este tăiat cu peste 50%, de la 145.000 de dolari la 70.000 de dolari anual. “Nu puteam să dorm noaptea când mă gândeam că ești mult mai bine plătit decât celelalte femei din birou,” i-ar fi spus David lui Wernecke.

La puțin timp, Wernecke a aflat că salariul său a fost redus din nou, la 58.000 de dolari. În urma acestor discriminări, se arată în plângere, Wernecke a început să ia medicamente antianxietate. În octombrie, a fost concediat.

Sursa traducere: hotnews.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

SFANTUL NICOLAE, MOS NICULAE, MESAJE, URARI, FELICITARI, MESAJE SFANTUL NICOLAE, MESAJE MOS NICULAE, URARI MOS NICULAE, URARI SFANTUL NICOLAE Mesaje Moș Nicolae. Urări și felicitări pe care le puteți trimite de Moș Nicolae


horoscop 6 decembrie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 6 decembrie 2019. Taurii au parte de răsturnări de situație, iar Balanțele sunt recalcitrante la orice


mos nicolae, obiceiuri, traditii, sfantul nicolae, nicolae de myra Moș Nicolae. Obiceiuri și tradiții. Cine a fost Sfântul Nicolae


jjames bond, no time to die, trailer, video, No time to die. Primul trailer pentru viitoarea peliculă James Bond! Video