Mondo News

Ce a fost și ce a ajuns! Diego Maradona a revenit în Europa la o echipă aproape necunoscută

Miercuri, 16 Mai 2018 13:03
Scris de: Vlad Economu
Ce a fost și ce a ajuns! Diego Maradona a revenit în Europa la o echipă aproape necunoscută

Ce a fost și ce a ajuns! Diego Maradona, fostul căpitan și selecționer al Argentinei, va fi noul președinte al clubului de fotbal Dinamo Brest. Maradona a semnat un contract pe trei ani, a anunțat gruparea din Belarus pe pagina sa oficială de internet.

“Diego Maradona se va ocupa de dezvoltarea strategică a clubului și va interacționa, de asemenea, cu toate unitățile sale structurale, inclusiv cu academia clubului”, precizează Dinamo Brest într-un comunicat, adăugând că argentinianul își va prelua noul post după încheierea Cupei Mondiale în Rusia.

Citește și: RUGBY: ROMÂNIA A FOST EXCLUSĂ DE LA CUPA MONDIALĂ DIN 2019 ȘI A PRIMIT O AMENDĂ URIAȘĂ

Diego Maradona (57 ani), campion al lumii că jucător cu naționala țării sale, în 1986, a ocupat ultima oară funcția de antrenor al echipei Al-Fujairah din liga secundă a Emiratelor Arabe Unite. El a fost selectioner al Argentinei între 2008 și 2010.

Sursă foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ofiter spp, palatul cotroceni, ipoteza, bantuit Un ofițer SPP face o mărturie halucinantă: Palatul Cotroceni este bântuit!


horoscop 18 septembrie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 septembrie 2018. Taurii sunt impasibili la orice, iar Leii nu trebuie să ia totul atât de personal


gina pistol, antena 1, inlocuire, motiv, asia express, liviu varciu, catalin stefanescu De ce a fost dată afară Gina Pistol de la Antena 1. Cine o va înlocui la Asia Express


beatles, destrabalare, masturbare, paul mccartney, john lennon, orgii Paul McCartney dă cărțile pe față. Cum se destrăbălau membrii trupei Beatles când nu îi vedea nimeni!