Mondo News

CASTIGATOR NEXT STAR 27 NOIEMBRIE 2014. Spectacol de gala cu magicianul Iosefini

Joi, 27 Noiembrie 2014 12:10
Scris de: Ioana Alexandra
CASTIGATOR NEXT STAR 27 NOIEMBRIE 2014. Spectacol de gala cu magicianul Iosefini

NEXT STAR, emisiunea de joi, 27 noiembrie, va avea parte de un episod inedit. Dan Negru, cunoscutul prezentator al show-ului, a facut cunostinta, in premiera, cu postura de asistent al magicianului Leonard Iosefini.

Iosefini a dat din nou proba talentului sau de inegalat cu un spectaculos numar de iluzionism destinat a-i destinde atat pe copiii talentati cat si pe cei cinci jurati.

La invitatia magicianului dar si impins de la spate de Pepe, Connect-R, Maria Carneci, Lora si Vasile Muraru, Dan Negru a acceptat sa rolul de cobai intr-un numar de iluzionism cu adevarat special.

NEXT STAR 27 NOIEMBRIE

„Nu ai putea sa-l faci pe Negru sa dispara?”, spune Connect-R in gluma.

Prezentatorul de la „Next Star” nu va sta pe ganduri si va accepta invitatia lui Iosefini, dar ceea ce nu banuia Negru nicio secunda este faptul ca va avea o cutie pe cap in care magicianul va introduce cutite. Daca prezentatorul show-ului se va achita cu brio de rolul de asistent ramane de vazut joi, de la 20:30, la Antena 1.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul