Mondo News

Ca în filme! A prezentat știrile Pro Tv iar acum este soție de miliardar și este supranumită Împărăteasa Africii

Luni, 13 Noiembrie 2017 12:26
Scris de: Vlad Economu
Ca în filme! A prezentat știrile Pro Tv iar acum este soție de miliardar și este supranumită Împărăteasa Africii

Exact ca în filme! Carmen Timiş are o viaţă desprinsă parcă din basme! A prezentat Ştirile Pro TV, însă a renunţat la televiziune atunci când i-a ieşit în cale miliardarul Frank Timiş, cunoscut drept cel mai bogat român.

Acesta are un suflet la fel de mare precum îi este şi contul bancar, iar Carmen îi împărtăşeşte din plin dorinţa de a face cât mai multe fapte bune, reuşind să devină extrem de iubită în Sierra Leone, o ţară extrem de săracă din Africa.

Supranumită acum “Împărăteasa Africii”, Carmen a “înfiat” sute de orfani salvaţi de o organizaţie umanitară britanică, numită Street Child Sierra Leone. Soţia miliardarului român s-a deplasat în oraşul Makeni în urmă cu doar câteva zile, acolo unde a mai fost şi cu alte ocazii. Ea a fost primită cu braţele deschise de cei care încearcă să le ofere o şansă la viaţă copiilor africani abandonaţi. 

Carmen Timiș salvatoarea copiilor din Sierra Leone

La sosire, Carmen Timiş a fost întâmpinată inclusiv cu un cântecel special, compus pentru ea şi cântat de micuţii care o văd ca pe o salvatoare! Deoarece banii donaţi şi implicarea ei înseamnă enorm pentru un centru dintr-o ţară cu resurse extrem de limitate. 

John Momodu Kargbo, administratorul centrului, a avut doar cuvinte de laudă la adresa “Împărătesei Africii”: “Îi mulţumim din suflet doamnei Carmen Timiş pentru sprijinul oferit, atât financiar, cât şi moral. Ceea ce a făcut ea pentru sutele de copii de care avem grijă înseamnă enorm! În centrul nostru nu vin doar copiii orfani, ci şi cei abandonaţi pe străzi de către prăinţii lor, din cauza lipsurilor băneşti.

Mai mult decât atât, cu ajutorul fondurilor asigurate de doamna Timiş, am reuşit să reunim mai mulţi micuţi cu familiile lor, să le oferim un venit şi un loc de muncă”.

La rândul ei, soţia miliardarului a fost extrem de emoţionată de primirea de care a avut parte, reuşind cu greu să îşi găsească vorbele şi să îşi stăpânească emoţiile: “Eu sunt doar un om mic în tot acest proiect imens! Totul a pornit de la soţul meu, atunci când s-a decis să înceapă o afacere în Sierra Leone, în urmă cu doisprezece ani de zile. Am văzut fotografii cu acest loc şi m-am decis să vin, să vă cunosc şi să ajut cu tot ceea ce îmi stă în putinţă!”, a mărturisit Carmen Timiş.

Sursă text: cancan.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

irina rimes, vocea romaniei, iubit, cristian comaroni, poveste dragoste Cu cine se iubeşte Irina Rimes, după divorţul dureros prin care a trecut


barbat an 2018, barbatul anului 2019, unica, smiley Surpriză! Cine a fost desemnat Bărbatul anului 2018 în România și cât de bogat este


exatlon 2018, castigator, editia a doua, finala exatlon 2018, premiu, Alina Andronic, Iulian Pâtea, Corina Petruţ, Beatrice Olaru Câștigător Exatlon 2018. Azi aflăm cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro! Cine sunt pretendenții


horoscop 16 decembrie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 decembrie 2018. Leii sunt irezistibili, iar Taurii nu trebuie să se lase influenţaţi de nimeni