Mondo News

Buzău. Un tir încărcat cu pietriș, condus de un șofer cu alcoolemie record, s-a răsturnat

Joi, 04 Aprilie 2019 20:01
Scris de: Vlad Economu
Buzău. Un tir încărcat cu pietriș, condus de un șofer cu alcoolemie record, s-a răsturnat

Un tir încărcat cu pietriș s-a răsturnat, joi, pe un drum județean din Buzău, polițiștii stablind că șoferul avea o alcoolemie de 1,44 alcool pur în aerul expirat. Circulțaia rutieră în zonă este blocată, transmite Mediafax.

Potrivit Poliției Buzău, accidentul s-a petrecut pe DJ 203K, pe sensul Sapoca – Cernătești. Polițiștii au stabilit că șoferul tirului încărcat cu pietriș era băut, având o alcoolemie de 1,44 alcool pur în aerul expirat.

„La volanul mașinii se afla un bărbat de 39 de ani din Brăila. Bărbatul are o concentrație alcoolică de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată sursa citată. La fața locului au fost trimise și echipaje de descarcerare. Polițiștii au deschis o anchetă.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video