Mondo News

Bucureștiul este unul dintre cele mai antisemite orașe din lume

Luni, 29 Ianuarie 2018 13:13
Scris de: Vlad Economu
Bucureștiul este unul dintre cele mai antisemite orașe din lume

Ministrul israelian pentru Diaspora a dezvăluit rezultatele celui mai avansat sistem de monitorizare a postărilor din social media, care analizează conținutul antisemit. În urma rezultatelor, a fost alcătuit topul celor mai antisemite orașe, în funcție de postările cu conținut antisemit. Bucureștiul se clasează pe locul trei, notează ziare.com.

Software-ul, numit Anti-Semitism Cyber Monitoring System sau pe scurt ACMS, este “cel mai avansat sistem din lume de monitorizare a antisemitismului în timp real”, potrivit ministrului israelian. ACMS analizează postările antisemite din social media și poate detecta cât de mult au fost acestea distribuite, cine anume le distribuie, dar și țările și orașele care produc cel mai mult conținut antisemit, scrie Times of Israel.

În procesul de scanare a conținutului, sistemul folosește definiția antisemitismului dată de Alianța Internațională pentru Memoria Holocaustului. Acesta va monitoriza inițial postările în limbile engleză, arabă, franceză și germană, de pe Facebook și Twitter, urmând să se extindă și în alte platforme și limbi.

Pe parcursul unei luni de testare, sistemul a detectat 409.000 postări antisemite, publicate de 30.000 de utilizatori, potrivit ministrului. Cele mai antisemite orașe, potrivit sistemului, sunt: Santiago (Chile), Dnipro (Ucraina) și București (România). Orașele din țările vestice care au înregistrat conținut antisemit semnificativ au fost Paris și Londra, potrivit ministrului.

Lăudând sistemul, ministrul pentru Diaspora Naftali Bennett a spus că va expune antisemitii online “pentru că toată lumea să îi știe”. “A venit vremea să punem o oglindă în fața tuturor celor care ne urăsc și să expunem adevărata față a antisemitismului modern. De acum înainte vom ști cine este antisemit”, a spus Bennett.

Sursă traducere: ziare.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

marea britanie, crima, caz socant, barbat omorat Un bărbat a întreținut relații intime cu iubita rivalului său, pe care ulterior l-a omorât


lavinia sandru, tvr, emisiune noua, fata nevazuta a lumii Lavinia Șandru revine pe sticlă! Dar nu la Realitatea Tv! Cum se va numi emisiunea


victor ponta, dar, nunta, dragnea jr Victor Ponta a dezvăluit cât a fost darul la nunta lui Dragnea Jr


horoscop 19 octombrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 octombrie 2018. Taurii trebuie să deschidă bine ochii, iar Racii au parte de multe piedici