Mondo News

București: Un bărbat a fost scos de scafandri din râul Dâmbovița și dus la spital

Marti, 06 Februarie 2018 09:52
Scris de: Vlad Economu
București: Un bărbat a fost scos de scafandri din râul Dâmbovița și dus la spital

Scafandrii au scos marți dimineață, în urma unui anunț la 112, un bărbat din răul Dâmbovița, în zona Splaiul Unirii-Pod Timpuri Noi, au anunțat oficialii ISUBIF. Bărbatul a fost transportat la Spitalul “Bagdasar-Arseni” după ce i s-au făcut manevre de resuscitare, informează Agerpres.

Victima în vârstă de 68 ani se află în stare de inconștiență. Din primele date, reiese că nu a fost vorba de un accident rutier. La fața locului au acționat o autospecială și o ambulanță SMURD.

Sursa foto: stirileprotv


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!