Mondo News

București. Ploaie, polei, lapoviță și ninsoare în Capitală, în următoarele două zile

Joi, 24 Ianuarie 2019 12:29
Scris de: Vlad Economu
București. Ploaie, polei, lapoviță și ninsoare în Capitală, în următoarele două zile
În următoarele două zile, vremea va fi în continuare rece în București, cu temperaturi maxime de -1 grade. În timp ce joi va ploua și se va depune polei, vineri vor fi lapoviță și ninsoare, potrivit meteorologilor.
 
Conform prognozei speciale pentru București transmise joi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), joi, vântul va continua să sufle cu 55-60 de kilometri la oră, va ploua (în jur de 3-5 l/mp) și temporar se va semnala polei. În noaptea de joi spre vineri, vântul se va diminua în intensitate, cu rafale în jur de 35-45 de kilometri la oră, se vor înregistra ploi și se va depune polei, iar spre dimineață sunt prognozate ninsori.
 
Temperatura maximă va fi în jur de -1 grad, iar cea minimă va fi cuprinsă între -3 și -2 grade. Vineri, temporar vor mai fi precipitații în București, dar slabe cantitativ, sub formă de lapoviță și ninsoare dimineața, apoi mai ales ploaie. De asemenea, vor mai fi depuneri de polei. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative și se va situa în jurul valorii de -1 grad Celsius.
 
Sursa foto: rtv

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut