Mondo News

București. Focuri de armă în centrul Capitalei

Sambata, 30 Martie 2019 13:08
Scris de: Vlad Economu
București. Focuri de armă în centrul Capitalei

Focuri de armă s-au tras, sâmbătă dimineață, în centrul Capitalei. Doi polițiști i-au cerut unui bărbat să se legitimeze, iar acesta a fost recalcitrant și a scos un cuțit.

Polițiștii au făcut uz de armele din dotare și au tras focuri de avertisment în aer, înainte de a-l încătușa pe cel care părea să fie în stare de ebrietate. Bărbatul a fost dus la Secția 10 Poliție.

”Astăzi, 30 martie a.c., în jurul orei 09.30, polițiști de siguranță publică din cadrul Secției 10 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce se aflau pe un bulevard din sectorul 3, au oprit pentru a legitima un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care consuma băuturi alcoolice și se manifesta agresiv în spațiul public.

Pentru imobilizare, polițistii au folosit spray iritant lacrimogen si, intrucat barbatul a devenit mai agresiv si i-a amenintat cu un obiect tăietor-înțepător, au folosit armamentul din dotare, tragand in plan vertical 3 focuri de avertisment, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

Bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Secției 10 Poliție. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj” transmite Poliția.

Sursa foto: facebook / Poliția Română


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video