Mondo News

Brașov. Profesoară filmată în sala de clasă în timp ce era umilită de o elevă! Video

, 29 Septembrie 2019 11:20
Scris de: Vlad Economu
Brașov. Profesoară filmată în sala de clasă în timp ce era umilită de o elevă! Video

O profesoară de la un liceu din Braşov este batjocorită de o elevă, în sala de clasă, de faţă cu restul colegilor, incidentul fiind filmat chiar fată, scrie observator.tv.

În înregistrare se vede cum eleva se ridică din bancă, merge după profesoară în faţa clasei şi începe să-i cânte versuri dintr-o manea. Asta în timp ce filmează scena cu telefonul mobil.

Dezarmată şi fără nici pic de autoritate, cadrul didactic încearcă să o potolească pe fată, însă fără succes. Fără a ţine cont de rugăminţile profesoarei, eleva continuă să cânte, să râdă şi să-şi bată joc de femeie, de faţă cu restul colegilor.

Se pare că scena revoltătoare a avut loc joi, la Colegiul Tehnic de Construcţii Montaj “Victor Jinga” Săcele, judeţul Braşov, acolo unde învaţă fata.

Sursa video: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție