Mondo News

Brăila. Un tânăr drogat a înjunghiat un bărbat, i-a furat mașina și a intrat cu ea în mulțime apoi în mall

, 11 Noiembrie 2018 15:17
Scris de: Vlad Economu
Brăila. Un tânăr drogat a înjunghiat un bărbat, i-a furat mașina și a intrat cu ea în mulțime apoi în mall

Un tânăr șofer drogat din Brăila s-a certat, duminică după-amiază, cu un alt bărbat din cauza unei mașini. Acesta l-a înjunghiat pe bărbat, a furat mașina și a început să gonească pe centura orașului.

Suspectul a condus nebunește pe străzi, a rănit cinci victime și a intrat în mall-ul din Brăila. Tânărul drogat a fost reținut de polițiști, anunță televiziunile de știri.

Un martor, care a asistat la incidentul teribil produs într-un mall din Brăila, susține că agresorul a făcut o declarație halucinantă, înainte de a comite fapta. Tânărul de 20 de ani ar fi strigat continuu că “Trebuie să curgă sânge pentru țara asta!”

Invididul ar fi încercat de trei ori să intre în incinta hipermarketului, după ce a intrat de mai multe ori cu mașina în stâlpii de beton de la intrarea în centrul comercial, susține un alt martor, citat de Obiectiv Vocea Brăilei. De asemenea, doi bărbați aflați la o terasă din apropiere l-au imobilizat pe tânăr, până la sosirea echipajelor de Poliție.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 iulie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 iulie 2019. Vărsătorii trebuie să fie optimiști, iar Taurii să revină cu picioarele pe pământ


corabie, cristofor columb, marea baltica, epava, descoperire, arheologi marini “Comoară” veche de 500 de ani, descoperită intactă, în Marea Baltică!


prodecan, teorie, viol, facultate teologie, radio trinitas, vasile raduca Halucinant! Ce spune prodecanul Facultății de Teologie despre viol


CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova, Viitorul, cupe europene, televizari, liga campionilor, europa league, tur II preliminar CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova și Viitorul joacă în cupele europene! Unde poți viziona partidele