Mondo News

Brăila. Un tânăr drogat a înjunghiat un bărbat, i-a furat mașina și a intrat cu ea în mulțime apoi în mall

, 11 Noiembrie 2018 15:17
Scris de: Vlad Economu
Brăila. Un tânăr drogat a înjunghiat un bărbat, i-a furat mașina și a intrat cu ea în mulțime apoi în mall

Un tânăr șofer drogat din Brăila s-a certat, duminică după-amiază, cu un alt bărbat din cauza unei mașini. Acesta l-a înjunghiat pe bărbat, a furat mașina și a început să gonească pe centura orașului.

Suspectul a condus nebunește pe străzi, a rănit cinci victime și a intrat în mall-ul din Brăila. Tânărul drogat a fost reținut de polițiști, anunță televiziunile de știri.

Un martor, care a asistat la incidentul teribil produs într-un mall din Brăila, susține că agresorul a făcut o declarație halucinantă, înainte de a comite fapta. Tânărul de 20 de ani ar fi strigat continuu că “Trebuie să curgă sânge pentru țara asta!”

Invididul ar fi încercat de trei ori să intre în incinta hipermarketului, după ce a intrat de mai multe ori cu mașina în stâlpii de beton de la intrarea în centrul comercial, susține un alt martor, citat de Obiectiv Vocea Brăilei. De asemenea, doi bărbați aflați la o terasă din apropiere l-au imobilizat pe tânăr, până la sosirea echipajelor de Poliție.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

adrian mutu, adrian martian, afaceri, bani pierduti, fabrica, oradea, cocaina, chelsea, mourinho Adrian Mutu, dezvăluiri sincere despre problemele financiare dar și despre scandalul cocaina!


madalina ghenea, relatie, miliardar italian, Leonardo Maria Del Vecchio Mădălina Ghenea a schimbat miliardarul! Cine este bogătașul cu șapte ani mai tânăr decât frumoasa româncă. Foto în articol


charlize theron, operatii, filmari, accidentari Charlize Theron a suferit trei intervenții chirurgicale


horoscop 17 octombrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2019. Capricornilor le lipsește pasiunea, iar Gemenii au nevoie de un sfat