Mondo News

Botoșani. Violatorul condamnat care a evadat din penitenciar s-a sinucis la o zi după ce a fost prins

Joi, 29 Noiembrie 2018 11:35
Scris de: Vlad Economu
Botoșani. Violatorul condamnat care a evadat din penitenciar s-a sinucis la o zi după ce a fost prins

Deţinutul condamnat la 15 ani după ce a violat o fată de 13 ani și care evadase din Penitenciarul din Botoșani s-a sinucis la o zi după ce a fost prins și reîncarcerat.

Deținutul evadase din Penitenciarul Botoşani după ce a beneficiat de o permisie de 24 de ore și nu s-a mai întors. El a fost prins marți și a fost reîncarcerat la Penitenciarul Botoșani. În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul a fost găsit spânzurat de gratiile celulei de carantină în care fusese încarcerat.

“A fost sesizat Serviciul de Urgență Botoșani prin apel la 112 și în momentul în care au ajuns aici au constatat decesul persoanei. (…) La nivel de unitate de detenție s-a început o anchetă pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Botoșani, Anna Maria Rotariu.

Citește și: BOTOȘANI. VIOLATORUL PERICULOS EVADAT DIN PENITENCIAR A FOST PRINS! FOTO ÎN ARTICOL

Deținutul, în vârstă de 42 de ani, era condamnat pentru viol la 15 ani de închisoare, din care executase 9, iar în luna iulie a anului viitor ar fi putut beneficia de eliberare condiționată.

Luni, bărbatul a primit prima permisie de când este încarcetat, de 24 de ore, pentru a-și vizita familia din localitatea Ripiceni însă, marți, după expirarea termenului nu s-a mai întors la unitatea de detenție, fiind declarat evadat. Bărbatul a fost prins în cimitirul din localitate.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dj, interdictie, electric castle, manea, tommy cash, adrian minune DJ interzis în România din cauza unei manele


horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video