Mondo News

Bogdan Mîndrescu, directorul Companiei Aeroporturi București, a demisionat

Joi, 08 Februarie 2018 10:40
Scris de: Vlad Economu
Bogdan Mîndrescu, directorul Companiei Aeroporturi București, a demisionat

Bogdan Mîndrescu, directorul Companiei Aeroporturi București, și-a dat demisia joi, anunță Realitatatea Tv. Decizia lui Bogdan Mîndrescu vine în urma unui raport al Corpului de Control al premierului potrivit căruia cel mai mare aeroport din țară a fost manageriat extrem de prost.

Chiar dacă raportul devastator al Corpului de Control al premierului nu îl vizează direct pe actualul director, Bogdan Mîndrescu a decis să-şi dea demisia de onoare.

Corpul de control al premierului a descoperit o serie de nereguli la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, printre care lipsa investiţiilor, falsuri în înscrisuri şi remunerări ilegale, potrivit documentelor publicate de site-ul aviation-headlines.ro.

Controlul a avut loc la sediul CNAB din Otopeni, iar perioada verificată a fost 1 ianuarie 2013 – 15 octombrie 2017, potrivit documentelor publicate. Raportul a fost finalizat în 20 octombrie 2017. În vârstă de 28 de ani, Bogdan Mîndrescu a fost numit la conducerea companiei în aprilie 2017.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia