Mondo News

Becali pune tunurile pe trei jucători: Am dat milioane! Îmi vine să mă las de fotbal

Miercuri, 07 Februarie 2018 10:51
Scris de: Vlad Economu
Becali pune tunurile pe trei jucători: Am dat milioane! Îmi vine să mă las de fotbal

Gigi Becali continuă să fie extrem de supărat după evoluția dezamăgitoare a echipei sale de la Mediaș. FCSB a obținut un succes chinuit, 2-1 cu Gaz Metan, în primul meci din 2018.

Astfel, Becali a pus tunurile pe trei dintre elevii antrenorului Nicolae Dică. Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Ionuț Larie sunt jucătorii care l-au supărat pe finanțator.

“Cum să nu fiu supărat? Am momente când vreau să mă las de fotbal. Dau atâția bani degeaba. Am dat trei milioane pe Coman, două milioane pe Nedelcu. Când dau atâția bani alergați și joi! Nedelcu, uită-te la Pintilii ce face și fă și tu. Tu, la 20 de ani, ești mijlocaș central și nu faci pressing în terenul advers? Cum se poate așa ceva? Tehnic nu ești, dar aleargă, fă pressing.

Larie are un metru 92 și nu da cu capul în minge! Dă în minge, nu da la adversar! După ce că nu dă cu capul se mai și ferește de minge! L-a făcut afiș Olaru la 18 ani!”, a tunat Gigi Becali la DigiSport.

Sursă foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!