Mondo News

Becali anunță noul cumpărător intrat pe pista Alibec: Oferă 4,5 milioane! Îmi convine dar vorbim la vară

Marti, 17 Aprilie 2018 09:29
Scris de: Vlad Economu
Becali anunță noul cumpărător intrat pe pista Alibec: Oferă 4,5 milioane! Îmi convine dar vorbim la vară

Gigi Becali anunță că e gata să se despartă de Denis Alibec la finalul sezonului. Bordeaux oferă 4,5 milioane de euro pentru Denis Alibec, a anunțat Gigi Becali, care e gata să accepte oferta. Discuțiile finale vor avea la finalul sezonului, notează Digi Sport.

“Pe Alibec scad la 5 de la 10, îl dau cu 5 milioane. Cu 3 milioane nu îl dau pe Alibec. De Alibec e greu de vorbit la ora asta, depinde de el. Am avut o oferta de 4,5 milioane de euro, am zis că nu are rost să vorbim acum. Dar în principiu cred că da. E o echipa din Franța, dar discutăm la finalul campionatului. Pe mine nu mă interesează 3,4 milioane, vreau în Champions League. Nu e o echipa mare, a fost acum 4-5 milioane. Acum e de mijloc acolo. Se cam bătea cu Lyon pe vremuri. Bordeaux e, da”, a spus Becali la Digi. 

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis