Mondo News

Beat sau bolnav? Jean-Claude Juncker nu se putea ține pe picioare la Summit-ul NATO! Video

Vineri, 13 Iulie 2018 14:28
Scris de: Vlad Economu
Beat sau bolnav? Jean-Claude Juncker nu se putea ține pe picioare la Summit-ul NATO! Video

Liderii europeni au fost surprinşi dându-i o mână de ajutor preşedinelui Comisie Europene Jean-Claude Juncker, care nu-şi putea ţine echilibrul în timp ce se îndrepta spre o cină de gală prilejuită de Summitul NATO de la Bruxelles. Mulți comentatori au presupus că Juncker a băut mai mult de un pahar înaintea cinei. Președintele Comisiei UE a explicat însă, în urmă cu câteva luni, că problemele vin de la o criză de sciatică, informează Realitatea Tv.

Jean-Claude Juncker a avut probleme serioase în încercarea de a-și ține echilibrul, înaintea unei cine oficiale în cadrul summitului NATO de la Bruxellles. Preşedinţii Finlandei şi Ucrainei și premierul olandez, Mark Rutte, l-au ajutat pe Juncker să rămână pe picioare.

Ulterior, Juncker a putut fi văzut în timp ce era adus la cină într-un scaun cu rotile. Comisia Europeană a evitat să ofere detalii despre problemele președintelui. Jean-Claude Juncker a declarat însă anterior că suferă de sciatică iar acest lucru îi afectează uneori mişcările. Șeful CE are dureri de spate.

În vreme ce multă lume a presupus că Juncker a băut mai mult decât ar fi trebuit, explicațiile anterioare ale președintelui Copmisiei Europene indică spre o criză de sciatică.

Jean-Claude Juncker nu este la prima „criză” de acest fel

În urmă cu trei ani, Jean-Claude Juncker a mai fost surprins în ipostaze asemănătoare cu cele de la Summit-ul NATO care are loc în aceste zile la Bruxelles. Atunci, Juncker l-a numit pe Viktor Orban dictator de față cu reprezentanții mass-media. Apoi, președintele Comisiei Europene i-a plesnit prietenește și pe alți lideri ai UE.

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!