Mondo News

Bătaie ca în șapte păcate între două femei! Scena s-a petrecut în plină zi! Video

Joi, 01 Februarie 2018 15:02
Scris de: Vlad Economu
Bătaie ca în șapte păcate între două femei! Scena s-a petrecut în plină zi! Video

Două femei au încins o bătaie că în șapte păcate. Scandalul violent s-a petrecut în plină zi, scrie mirror.co.uk. Cele două amazoane moderne se bat, se înjură și se umilesc reciproc.

În timpul bătăii, o prietenă a uneia dintre femei poate fi auzită cum o încurajează pe aceasta să se bată mai tare, îndemnul ei fiind să-și „îngroape” adversara. Bătaia dintre cele două femei a avut loc pe o stradă populară din Waterford, în Irlanda. Locul este unul aglomerat de obicei datorită magazinelor pline mai mereu de cumpărători.

Cele două femei au început să se lovească cu pumnii și picioarele, să se muște una pe alta, dar și să se tragă de par. Nimeni nu știe de la ce au început să se certe cele două femei, încât au acționat atât de violent una împotriva alteia. Nici Poliția nu a avut habar de acest incident. După ce videoclipul a ajuns în mediul on-line, unde a fost vizionat de peste 73 de mii de ori, oamenii legii s-au sesizat și au spus că vor investiga cazul.

Sursă video: youtube.com


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate