Mondo News

Băsescu a scăpat porumbelul: Ponta a fost ofițer acoperit la SIE! Mi-a spus omul care l-a recrutat

Miercuri, 24 Ianuarie 2018 12:05
Scris de: Vlad Economu
Băsescu a scăpat porumbelul: Ponta a fost ofițer acoperit la SIE! Mi-a spus omul care l-a recrutat

Traian Băsescu a scăpat porumbelul, marți seară la TVR 1! Fostul președinte a spus că Victor Ponta, fostul premier al României, a fost ofițer acoperit al SIE. Însă, în perioada mandatului de la Palatul Victoria era în rezervă.

”La Ponta știam de la ofițeri de prim rang. Era trecut în rezervă. Mi-a spus ofițerul care l-a recrutat.”, a declarat Traian Băsescu. Dându-și seama că a călcat pe bec, Băsescu a încercat să convingă că nu e o noutate ce spune, că sunt lucruri cunoscute, pe care le-a mai spus chiar el.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate