Mondo News

Autorul masacrului de la Perla, fost polițist, a scăpat de închisoarea pe viață! Când ar putea fi eliberat condiționat

Joi, 05 Decembrie 2019 16:38
Scris de: Vlad Economu
Autorul masacrului de la Perla, fost polițist, a scăpat de închisoarea pe viață! Când ar putea fi eliberat condiționat

Condamnat la inchisoare pe viata, Gheorghe Vladan, atacatorul de la coaforul Perla din Bucuresti, care a ucis doua femei, ar putea fi totusi eliberat conditionat in urmatorii ani.

Tribunalul Giurgiu a admis, in aceasta saptamana, o cerere facuta de Gheorghe Vladan, de inlocuire a detentiunii pe viata, cu pedeapsa de 25 ani de inchisoare.

“Dispune anularea mandatului de executare a pedepsei detentiunii pe viata nr. 167/3 februarie 2014 emis de Tribunalul Bucuresti Sectia a I-a Penala si dispune emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei inchisorii conform prezentei sentinte,” se arata in decizia Tribunalului Giurgiu, de pe portalul instantelor.

Hotararea poate fi contestata de procurori la Curtea de Apel Bucuresti. Gheorghe Vladan este inchis de aproape 8 ani, din 6 martie 2012. Deoarece are 61 de ani, acesta poate fi eliberat conditionat dupa executarea unei fractii de 2/3 din pedeapsa, la care se pot adauga zilele castigate in urma muncii prestate in penitenciar si in baza legii recursului compensatoriu (de care va beneficia, chiar daca a fost abrogata).

Atacul de la coaforul Perla

La 5 martie 2012, agentul de politie Gheorghe Vladan a deschis focul in incinta coaforului de la complexul Perla din Capitala. Sotia acestuia, care voia sa divorteze de el, si casiera coaforului au fost ucise. Alte sase persoane, angajati si clienti ai salonului, au fost ranite.

Si-a retras recursul

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Gheorghe Vladan la detentie pe viata. Daunele materiale si morale stabilite de aceeasi instanta sunt de cate 150.000 de lei pentru fiecare dintre partile civile din dosar. Decizia a fost mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti. In ianuarie 2014, Gheorghe Vladan a acceptat aceasta setinta si si-a retras recursul declarat la Inalta Curte.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul