Mondo News

Autocolantul cu mențiunea “Votat” pentru votul prin corespondență poate fi dezlipit și reutilizat! Video

Miercuri, 06 Noiembrie 2019 10:32
Scris de: Vlad Economu
Autocolantul cu mențiunea “Votat” pentru votul prin corespondență poate fi dezlipit și reutilizat! Video
Un român stabilit la Londra a postat pe pagina sa de Facebook imagini care demonstrează că autocolantul cu mențiunea “Votat” utilizat pentru votul prin corespondență se poate dezlipi și lipi din nou, pentru un alt candidat, astfel votul putând fi fraudat.

Românul originar din Târgu Neamț stabilit în Londra care a votat prin corespondență, a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu buletinul de vot în care arată cum lipește în dreptul unui candidat autocolantul cu mențiunea „Votat”, după care îl dezlipește cu ușurință și îl lipește din nou, în dreptul altui candidat. Nici buletinul de vot și nici autocolantul nu sunt afectate.

“Ca la șah! Autocolantul <Votat 2019 > nu se dezlipeste – Mult tare. Cum o dai, cum nu ! Tot cine vrea câștigă! Huuoo”, scrie bărbatul pe Facebook.

Românii din străintate pot vota și prin corespondență, dacă s-au înregistrat pe www.votstrainatate.ro cu opţiunea pentru votul prin corespondenţă. Pentru votul prin corespondență au optat 41.003 de români din străinătate, iar 38.944 au ales să meargă la secțiile de votare.

Românii din străinătate vor putea vota pentru prima dată pe parcursul a 3 zile, măsura fiind luată în condițiile în care și la ultimele alegeri, europarlamentarele din 26 mai, mii de oameni au stat la cozi interminabile la secții, o parte dintre ei nereușind să voteze. Pentru primul tur al alegerilor prezidențiale, românii pot vota în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie, iar pentru cel de-al doilea tur, în zilele de 22, 23 și 24 noiembrie.

Sursa video: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol


horoscop 14 noiembrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 noiembrie 2019. Leii finalizează niște proiecte, iar Săgetătorii renunță la câteva obiceiuri nocive


kanal d, emisiune noua, reality show, survivor, survivor romania Kanal D vrea să-i dea decisiva concurentului PRO Tv!


faustino asprilla, jose luis chilavert, pablo escobar, episod socant, columbia-paraguay, tentativa asasinat, julio fierro Faustino Asprilla a povestit cum și de ce locotenenții lui Pablo Escobar au vrut să-l lichideze pe Jose Luis Chilavert