Mondo News

Asia Express, sezonul 2. Două perechi s-au retras cu doar câteva zile înaintea debutului emisiunii

Sambata, 13 Octombrie 2018 14:42
Scris de: Vlad Economu
Asia Express, sezonul 2. Două perechi s-au retras cu doar câteva zile înaintea debutului emisiunii

Negocieri eșuate pentru două perechi, care au fost în cărți pentru noul sezon Asia Express. După lungi discuții, ce se poartă încă din această vară cu producătorii reality-show-ului de la Antena 1, cu doar câteva zile înainte de plecare, Click.ro anunță care sunt vedetele și partenerii lor care nu s-au înțeles și s-au retras pe ultima sută de metri, dar și care sunt cele 9 perechi pregătite de îmbarcare.

Discuțiile nu s-au concretizat pentru toate vedetele invitate să participe la noul sezon Asia Express, iar Click.ro aflat care sunt perechile care au renunțat să mai participe la show din diferite motive. Prima este formată din prezentatoarea tv Mara Bănică și Codin Maticiuc. Pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, așa că producătorilor nu le-a fost greu să-i aducă împreună în acest show. Din păcate, cel care s-a retras este Maticiuc, decizia afaceristului lăsând-o pe Mara fără pereche.

Citește și: DESPĂRȚIRE CU SCANDAL ÎN SHOWBIZ-UL AUTOHTON! DIVORȚEAZĂ, IAR SOȚIA L-A DAT AFARĂ DIN CASĂ

Deși producătorii au încercat să găsească un nou concurent care să-i ia locul milionarului în concurs, nu s-a găsit o persoană pentru a reface cuplul de vedete, așa că jurnalista a fost și ea nevoită să refuze oferta.

Un alt cuplu, care a lăsat Asia Express pentru alte proiecte mai personale este cel format din Anda Adam și soțul ei Sorin Andrei. Click! a anunțat că solista a negociat la sânge participarea, ba chiar obținuse un onorariu deloc de neglijat. Anda a fost ofertată pentru 20.000 de euro, sumă care se dubla în cazul participării partenerului ei de viață. Participarea Biancăi Drăgușanu, eterna ei rivală, la reality show pe un onorariu fabulos a făcut-o pe artistă să sară peste competiție.

Care sunt cele 9 perechi, pregătite pentru Asia Express

Au mai rămas doar câteva zile până când cele 9 perechi vor pleca spre India și Sri Lanka, acolo unde se filmează acest nou sezon al emisiunii. Pe micul ecran însă, telespectatorii Antena 1 vor vedea vedetele și partenerii lor cum se descurcă abia din primăvară. Dar să vedem cine sunt cei care au bătut palma cu trustul din Băneasa. Este vorba despre surorile Claudia și Paula Pavel, Ana Morodan și CRBL, fiecare cu câte un partener, actrița Anca Sigartău cu fiul, Cosmin Seleși cu Șerbat Copoț, Iuliana Luciu cu Margherita de la Clejani, Ruby cu iubitul, Jojo cu Paul Ipate și Bianca Drăgușanu cu sora ei mai mică, Oana.

Sursa foto: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!


anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!