Mondo News

Argeș. Jaf armat la o sală de jocuri din Pitești! Autorii s-au făcut nevăzuți cu o sumă importantă de bani

, 17 Martie 2019 12:47
Scris de: Vlad Economu
Argeș. Jaf armat la o sală de jocuri din Pitești! Autorii s-au făcut nevăzuți cu o sumă importantă de bani

Un jaf armat a avut loc, duminică dimineața, la o sală de jocuri din centrul Piteștiului. Polițiștii sunt în alertă și încearcă să îi găsească pe cei care au intrat cu fețele acoperite și au amenințat angajații, reușind să fure o sumă importantă de bani, transmite Mediafax.

Update: Directorul de la Ambulanța Argeș, Marian Hiru, a declarat că un angajat al sălii de jocuri de noroc a suferit un atac de panică, iar altul o contuzie, pentru care s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Surse judiciare au declarat că autorii jafului au amenințat cu arma casiera, iar aceasta ar fi cea care a suferit un atac de panică. În momentul în care un alt angajat a vrut să îi imobilizeze pe cei doi, acesta ar fi suferit o contuzie.

Știre inițială

Jaful armat a avut loc după ora 6.00, când două persoane mascate au intrat în sala de jocuri de noroc, iar una dintre ele a amenințat angajații cu o armă. Deocamdată nu se știe dacă arma este una reală, mai spun oamenii legii. Cei care au comis jaful au reușit să plece cu 40.000 de lei.

Aceleași surse mai arată că sala de jocuri de noroc are camere de luat vederi, însă deocamdată nu s-a stabilit dacă imaginile sunt relevate sau nu pentru anchetă.  Jaful din centrul Piteștiului a durat mai puțin de un minut, arată aceleași surse, iar unul dintre autori ar fi avut și un topor.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 mai 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 mai 2019. Berbecii au noroc chior, iar Balanțele au de luat o decizie importantă


adi minune, cosmin contra, refuz, umilinta, dedicatie Adi Minune i-a dat cu flit selecționerului Cosmin Contra într-un restaurant de fițe din Capitală


cristian tudor popescu, gica hagi, atac dur, vot, hent, alegeri europarlamentare Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Gică Hagi: ”Regele” n-are treabă cu țara. Votul e cu mâna, e henț!


emeli sande, Extraordinary being, single, lansare, video, youtube Emeli Sandé a lansat un nou single, ‘Extraordinary being’! Video