Mondo News

Arad. Femeie de serviciu sechestrată și violată o noapte întreagă!

Miercuri, 25 Septembrie 2019 17:25
Scris de: Vlad Economu
Arad. Femeie de serviciu sechestrată și violată o noapte întreagă!

Un arădean în vârstă de 50 de ani din Vladimirescu a fost arestat de polițiștii din Aurel Vlaicu, Arad, sub acuzația de viol, lipsire de libertate și tâlhărie calificată.

Potrivit oamenilor legii, acesta a apelat la serviciile unei tinere de 32 de ani să îi facă curățenie în garsonieră. Se știau vag, în sesnsul că femeia cunoștea doar porecla acestuia. Imediat ce a intrat în casa bărbatului și a vrut să se apuce de lucru, a fost imobilizată și violată.

O noapte întreagă a fost ținută sechestrată și abuzată în garsoniera bărbatului. Mai mult, în dimineața zilei, când a încercat să plece, acesta a lovit-o și i-a luat telefonul mobil.

Potrivit Poliției Arad, polițiștii au fost sesizați de femeie că în noaptea de 21/22 septembrie a.c. a fost ținută cu forța într-o garsonieră de pe raza orașului și obligată să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat căruia îi știa doar porecla.

În mai puțin de 24 de ore de la sesizare a fost identificat un bărbat de 50 de ani. ”Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, iar magistrații Judecătoriei Arad au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, transmite poliția Arad.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 15 noiembrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 noiembrie 2019. Berbecii sunt vulnerabili la nivel mental, iar Taurii au cheltuieli neprevăzute


ibra Zlatan Ibrahimovic s-a despărțit în modul său caracteristic de LA Galaxy! Foto în articol


jennifer lopez, proba, sani, regizor, reactie. dezvaluire Cum a reacționat Jennifer Lopez atunci când un regizor ”a vrut doar să-i vadă sânii!” Dezvăluirea artistei


DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol