Mondo News

Apple ia o decizie istorică! Toți utilizatorii de iPhone vor fi afectaţi

Marti, 04 Iunie 2019 10:17
Scris de: Vlad Economu
Apple ia o decizie istorică! Toți utilizatorii de iPhone vor fi afectaţi

Compania Apple ar putea anunța închiderea aplicației muzicale iTunes, după 18 ani, în timpul unei conferințe mondiale dedicate dezvoltatorilor (Worldwide Developers Conference), organizată în orașul San Jose din statul american California, potrivit Bloomberg, potrivit mediafax.

Mișcarea, scrie Bloomberg, face parte din strategia companiei de a se distanța de iPhone ca produs principal și a-și dezvolta servicii pe bază de abonament. Trei aplicații separate, cu muzică, podcast-uri și conținut TV, vor înlocui iTunes, printre acestea numărându-se Apple TV+, lansată la începutul acestui an.

Citește și: APPLE A LANSAT UN NOU MODEL DE IPOD! PREȚUL LA CARE POATE FI ACHIZIȚIONAT

iTunes a fost lansată în 2001, ca media player, librărie și magazin online, însă aplicația a fost criticată în ultimii ani pentru că a inclus un număr crescut de opțiuni. Cu 56 de milioane de utilizatori, serviciul pe bază de abonamente Apple Music – similar Spotify – oferă un model diferit de business comparativ cu cel propus de iTunes, respectiv “cumpără și descarcă”.

Vedete de la Hollywood precum Oprah Winfrey, Jennifer Aniston și Steven Spielberg s-au alăturat șefului Apple Tim Cook la evenimentul în care a fost anunțată lansarea unui nou serviciu de streaming video, în luna martie. Atunci a fost anunțată și lansarea unui card de credit (Apple Card) și a serviciilor de știri (Apple News +) și jocuri video (Apple Arcade).

iTunes a revoluționat industria distribuției de muzică și video, însă, în prezent, este preferat consumul de conținuturi în streaming. Apple a eliminat deja conturile iTunes de pe rețelele de socializare online Facebook și Instagram, în timp ce cel mai recent mesaj de pe Twitter datează din 26 mai.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!