Mondo News

Anunț important Mega Image! Două alimente periculoase au fost retrase de pe piață

Sambata, 24 Noiembrie 2018 14:46
Scris de: Vlad Economu
Anunț important Mega Image! Două alimente periculoase au fost retrase de pe piață

Retailerul Mega Image a anunțat că retrage de pe piață două produse cu anșoa a căror compoziție a fost afectată de o substanță chimică folosită la materialele plastice.

„Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare din toată rețeaua produsele: DLL ANȘOA BORCAN 100 G (n.red. – cod mega 43453 ( Filets d’anchois roulés aux câpres à l’huile d’olive), nr. lot 8095, termen de valabilitate 15/07/2019 și DLL FILE ANCHOIS CU CAPERE 50G (n.red. – cod mega 70193, Filets d’anchois roulés aux câpres à l’huile d’olive), nr lot 8059, termen de valabilitate 15/06/2019”, a anunțat Mega Image pe site-ul propriu.

Informarea de retragere de la vânzare a celor două produse provine de la Delhaize Belgia. „În cadrul programului de autocontrol, producătorul acestor produse, Charlier Brabo Group, a depistat prezența substanței Ftalat (esteri ai acidului ftalic) doar asupra loturilor sus menționate.

Toate produsele retrase urmează a fi distruse. Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le returneze la punctul de vânzare cel mai apropiat. Nu este necesară prezentarea bonului fiscal”, se precizează în anunțul Mega Image.

Ftalații sunt utilizați mai ales ca plastifianți, adică aceștia compuși sunt adăugați materialelor plastice pentru a le mări flexibilitatea, transparența și durabilitatea.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot


bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video


horoscop 18 iulie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 iulie 2019. Capricornii sunt emotivi, iar Săgetătorii au câteva cheltuieli de făcut