Mondo News

Anunț important Mega Image! Două alimente periculoase au fost retrase de pe piață

Sambata, 24 Noiembrie 2018 14:46
Scris de: Vlad Economu
Anunț important Mega Image! Două alimente periculoase au fost retrase de pe piață

Retailerul Mega Image a anunțat că retrage de pe piață două produse cu anșoa a căror compoziție a fost afectată de o substanță chimică folosită la materialele plastice.

„Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare din toată rețeaua produsele: DLL ANȘOA BORCAN 100 G (n.red. – cod mega 43453 ( Filets d’anchois roulés aux câpres à l’huile d’olive), nr. lot 8095, termen de valabilitate 15/07/2019 și DLL FILE ANCHOIS CU CAPERE 50G (n.red. – cod mega 70193, Filets d’anchois roulés aux câpres à l’huile d’olive), nr lot 8059, termen de valabilitate 15/06/2019”, a anunțat Mega Image pe site-ul propriu.

Informarea de retragere de la vânzare a celor două produse provine de la Delhaize Belgia. „În cadrul programului de autocontrol, producătorul acestor produse, Charlier Brabo Group, a depistat prezența substanței Ftalat (esteri ai acidului ftalic) doar asupra loturilor sus menționate.

Toate produsele retrase urmează a fi distruse. Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le returneze la punctul de vânzare cel mai apropiat. Nu este necesară prezentarea bonului fiscal”, se precizează în anunțul Mega Image.

Ftalații sunt utilizați mai ales ca plastifianți, adică aceștia compuși sunt adăugați materialelor plastice pentru a le mări flexibilitatea, transparența și durabilitatea.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 martie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 martie 2019. Săgetătorii rezolvă niște probleme familiale, iar Peștii au nevoie de o schimbare


facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef