Mondo News

ANUNT IMPORTANT de la RADET: Ce se intampla cu RETEAUA de TERMOFICARE

Luni, 11 Septembrie 2017 08:59
Scris de: Vlad Economu
ANUNT IMPORTANT de la RADET: Ce se intampla cu RETEAUA de TERMOFICARE

RADET Bucuresti anunta ca de luni va incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica pentru pregatirea retelei de termoficare pentru iarna, informeaza News.ro.

In aceste conditii, bucurestenii ale caror locuinte sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa finalizeze lucrarile la instalatiile interioare, pentru evitarea incidentelor. Potrivit RADET, bucurestenii trebuie sa ia toate masurile pentru finalizarea lucrarilor la instalatiile interioare din imobile, pentru a evita inundatiile in apartamente, ce pot aparea odata cu incarcarea instalatiilor in noul sezon de incalzire 2017-2018.

De asemenea, asociatiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si ca lucrarile din interiorul imobilelor sunt finalizate. Data privind furnizarea agentului termic pentru incalzire va fi anuntata ulterior, precizeaza sursa citata.

RADET Bucuresti se afla in insolventa din octombrie 2016, ceea ce implica un plan de reorganizare a institutiei si de solutionare a problemelor intregului sistem de termoficare. RADET furnizeaza energie termica pentru aproximativ 565.000 de apartamente din capitala, precum si pentru aproximativ 5.400 de institutii, obiective sociale si agenti economici.
 
Sursa foto: jurnalul

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

exatlon, scandal, cuvinte grele, kanal d, cream, anca, proasta Scandal uriaș la Exatlon: Ești proasta satului și la joc și în general!


horoscop 24 ianuarie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 ianuarie 2018. Nu te grăbi să pleci în străinătate și nu cheltui mai mult decât ai


nominalizari, zmeura de aur 2018, hollywood, prestatii proaste, tom cruise, mel gibson, jennifer lawrence, russell crowe, De la Oscar la Zmeura de Aur! Actorii cu greutate nominalizați pentru cea mai slabă prestație


oana zavoranu, mama surogat, preselectie, copil, 100 mii euro, copil Oana Zăvoranu s-a hotărât să devină mamă! Ce sumă oferă bruneta mamei surogat