Mondo News

Alina Gorghiu distruge opoziția! Ce a spus senatorul PNL despre USR

Joi, 07 Decembrie 2017 12:37
Scris de: Vlad Economu
Alina Gorghiu distruge opoziția! Ce a spus senatorul PNL despre USR

Alina Gorghiu, fostul președinte PNL, a aplicat o lovitură dură USR-ului. Într-un interviu acordat la DCNews.ro, Gorghiu a lansat mai multe cuvinte grele la adresa colegilor din opoziție.

”Nu am cum să nu spun două vorbe despre USR. Am fost președinte al PNL și unul din oamenii care a crezut că se poate discuta cu USR în sensul încurajării partidelor mici. Am făcut-o așa cum trebuie. USR-ul se pare că de multe ori simte că e în competiție cu PNL, nu cu PSD. Face mai multă opoziție la PNL decât la PSD.” a spus Alina Gorghiu.

”N-am ieșit în fața porților Parlamentului ca să furăm aplauzele celor care protestează și nici nu mi s-ar părea normal”, a continuat aceasta.

”Indulgența PNL ar trebui să ia sfârșit în ceea ce privește USR-ul. Pe mine mă amuză de multe ori mesajele USR-ului care ne tot spune cum sesizează pe la Curte, cum fac, cum dreg, cum depun moțiune, domniile lor neavând numărul de semnături necesar ca să facă aceste demersuri parlamentare.

Citește și: PSD A GĂSIT ÎNLOCUITORUL LUI MIHAI TUDOSE LA PALATUL VICTORIA

PNL face acest demers și, ca să nu-i lăsăm să se plictisească în Parlament, îi asociem demersului nostru de cele mai multe ori. Nu mă deranjează că aseară a ieșit USR la protestatari și a dat bine electoratului lor. PNL și-a făcut treaba în Parlament, aseară, PNL a fost în Parlament, a făcut treaba de Opoziție, a încercat să dezbată, să susțină amendamente, am avut peste 300 de amendamente la Legea 303.

N-am ieșit în fața porților Parlamentului ca să furăm aplauzele celor care protestează și nici nu mi s-ar părea normal. Eu nu încurajez genul acesta de comportament sau genul ăsta de confiscare a unor proteste, cum USR  a mai încercat s-o facă, nu o dată. Dar este problema lor cum încearcă să-și facă activitatea politică.

Dacă s-ar concentra mai mult pe PSD și nu neapărat cu discursuri și cu agresiuni așa cum au fost cele ale tandemului Șerban-Chichirău, ci mai mult cu substanță politică, cred că am fi cu toții mai eficienți.”

”USR nu va fi niciodată o alternativă pentru nimeni din PNL. PNL e al doilea partid din România, a crescut în sondajele de opinie, a fost un șoc la parlamentare. USR are locul lui mic pe scena politică, dar m-aș bucura dacă s-ar concentra mai mult pe PSD, nu pe competiția cu PNL”, a conchis Alina Gorghiu.

Sursa foto: pnl


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard