Mondo News

Alina Bica a plecat din țară și nu s-a mai prezentat la procese! Unde este fosta șefă a DIICOT

Marti, 16 Ianuarie 2018 14:35
Scris de: Vlad Economu
Alina Bica a plecat din țară și nu s-a mai prezentat la procese! Unde este fosta șefă a DIICOT

La termenul de marți de la ICCJ al unuia dintre dosarele privind despăgubirile acordate de ANRP, avocatul Alinei Bica a declarat că aceasta este plecată din țară de trei săptămâni. Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, se află de trei săptămâni în Costa Rica, a anunțat avocatul.

Avocatul Alinei Bica a vrut astfel să motiveze judecătorului absența acesteia de la termenul de astăzi din Dosarul 4397/1/2014  privind o despăgubire acordată de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP) către Gheorghe Stelian.

Judecătorii au ridicat anul trecut controlul judiciar asupra Alinei Bica, așa încât aceasta putea pleca din țară. Fostul procuror șef al DIICOT nu s-a mai prezentat la termenele proceselor sale din data de 4 decembrie, moment în care au fost amânate ședințele de judecată din cauza absenței sale.

Conform unor surse de la ICCJ, avocatul Alinei Bica ar fi prezentat instanței documente în limba spaniolă prin care această se află în Costa Rica și nu poate fi transportată în România. Mai mult, apărătorul ar fi sugerat că Alina Bica a plecat în Costa Rica pentru a profesa că avocat pentru că în România nu mai are acest drept. Cum documentele nu erau traduse în limba română, instanța nu le-a luat în considerare.

Sursă text: hotnews.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ofiter spp, palatul cotroceni, ipoteza, bantuit Un ofițer SPP face o mărturie halucinantă: Palatul Cotroceni este bântuit!


horoscop 18 septembrie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 septembrie 2018. Taurii sunt impasibili la orice, iar Leii nu trebuie să ia totul atât de personal


gina pistol, antena 1, inlocuire, motiv, asia express, liviu varciu, catalin stefanescu De ce a fost dată afară Gina Pistol de la Antena 1. Cine o va înlocui la Asia Express


beatles, destrabalare, masturbare, paul mccartney, john lennon, orgii Paul McCartney dă cărțile pe față. Cum se destrăbălau membrii trupei Beatles când nu îi vedea nimeni!