Mondo News

Alegeri FRF. Ionuț Lupescu s-a întâlnit cu Gabriela Firea. Despre ce au discutat

Marti, 17 Aprilie 2018 11:48
Scris de: Vlad Economu
Alegeri FRF. Ionuț Lupescu s-a întâlnit cu Gabriela Firea. Despre ce au discutat

Alegeri FRF. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, s-a întâlnit luni, la sediul Municipalităţii, cu fostul fotbalist internaţional Ionuţ Lupescu, cu care a discutat despre o serie de proiecte de dezvoltare a infrastructurii sportive din Capitală.

‘Forurile sportive din România au nevoie de oameni tineri, dedicaţi, cu experienţă, care ştiu ce înseamnă performanţa şi disciplina sportivă, iar dumneavoastră sunteţi unul dintre sportivii model ai acestei ţări şi de aceea vă susţin în competiţia în care v-aţi angajat pentru a ocupa postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Încă de la preluarea mandatului de Primar General am susţinut că, pe lângă investiţiile în infrastructură, pe lista de priorităţi a oraşului trebuie să se regăsească şi sportul. Ne dorim să demarăm în cel mai scurt timp un amplu proces de resuscitare a sportului de masă, pentru că sportul reprezintă sănătatea unei naţiuni. De aceea am înfiinţat Compania Municipală ‘Sportul pentru toţi’ care va derula campanii în şcoli pentru a-i atrage pe copii să se înscrie la competiţiile sportive pe care primăria le organizează sau la secţiile din cadrul Clubului Sportiv Municipal Bucureşti’, a declarat Gabriela Firea, potrivit unui comunicat remis presei.

Baze sportive noi

Edilul a mai adăugat că noua companie înfiinţată de Municipalitate va construi baze sportive noi sau le va reabilita pe cele existente, astfel încât bucureştenii să beneficieze de o infrastructură sportivă la cele mai înalte standarde.

‘Respectăm cu stricteţe calendarul pregătirilor pentru meciurile din finală Euro 2020, pe care le va găzdui Bucureştiul, astfel încât aceste competiţii de talie internaţională să se desfăşoare la cel mai înalt nivel. Având în vedere experienţa pe care aţi avut-o în cadrul UEFA, din poziţia de director tehnic pe care aţi ocupat-o timp de şapte ani, vă invit să ne oferiţi expertiza dumneavoastră în acest proces amplu de organizare şi să faceţi parte din grupul de lucru constituit în cadrul Municipalităţii’, a explicat Firea, referindu-se la pregătirile pentru turneul final UEFA 2020.

Citește și: ALEGERI FRF: LIVIU DRAGNEA ȘI-A ALES FAVORITUL PENTRU ȘEFIA FOTBALULUI ROMÂNESC

Model de succes

La rândul său, Ionuţ Lupescu i-a mulţumit edilului pentru susţinere şi a apreciat că investiţiile Primăriei Capitalei în sportul de performanţă reprezintă un model de succes pentru celelalte administraţii, având în vedere rezultatele obţinute de echipa de handbal feminin a CSM în cupele europene.

‘Am susţinut, din poziţia pe care am ocupat-o în cadrul UEFA, nominalizarea Bucureştiului ca oraş-gazdă al turneului final UEFA 2020 şi voi continua să sprijin toate proiectele Municipalităţii care sunt menite să promoveze sportul şi România în lume. Vă felicit pentru susţinerea financiară pe care o acordaţi echipelor de profesionişti de la CSM care contribuie cu fiecare meci pe care îl câştigă la imaginea sportului românesc în lume. Copiii au nevoie de modele pentru a fi atraşi spre anumite sporturi, aşa cum sunt în acest moment Cristina Neagu şi Simona Halep’, a spus Lupescu, citat în comunicatul de presă.

Potrivit sursei citate, fostul internaţional a mai declarat că unul dintre obiectivele pe care îşi doreşte să le atingă, dacă va câştiga alegerile din cadrul Federaţiei, este elaborarea unui Plan Naţional Strategic de Dezvoltare a Sportului, după modelul marilor capitale europene, dar şi sporirea măsurilor de securitate pe stadioane, pentru prevenirea oricăror acte de vandalism sau violenţă.

Sursa foto: gsp


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

liliana savu badea, cantareata, muzica populara, accident, stare grava, sot decedat Liliana Savu Badea, cunoscuta cântăreață de muzică populară este în stare gravă în urma unui accident rutier! Soțul acesteia a murit


Echinocţiul de primăvară, Primăvara astronomică, martie 2019, ora de vara, ora de vara 2019 Echinocţiul de primăvară. Primăvara astronomică începe azi! Când trecem la ora de vară


horoscop 20 martie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 martie 2019. Leii debordează de energie, iar Peștii au mult de lucru


debbie rowe, sotie, michael jackson, paris, prince, donator anonim, copii Fosta soție a lui Michael Jackson aruncă bomba! Prince și Paris nu sunt copiii artistului