Mondo News

Alba. Bărbat reținut după ce s-a angajat la Ambulanță cu o diplomă de bacalaureat falsă

Joi, 12 Septembrie 2019 12:17
Scris de: Vlad Economu
Alba. Bărbat reținut după ce s-a angajat la Ambulanță cu o diplomă de bacalaureat falsă
Un bărbat de 46 de ani a fost reținut deoarece s-a angajat la Ambulanța Alba cu o diplomă de bacalaureat falsă. Polițiștii i-au percheziționat casa și firma pe care o reprezintă, găsind acte false, transmite Mediafax.
 
Polițiștii din Alba, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, cercetat pentru înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Acesta s-a înscris în decembrie 2015 la un concurs pentru a ocupa un post de șofer pe o autospecială sanitară și s-a folosit de o diplomă de bacalaureat falsă.
 
„Pentru stabilirea activității infracționale a bărbatului, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul bărbatului, la sediul instituției unde este angajat precum și la sediul unui agent economic al cărui reprezentant este. Cu ocazia perchezițiilor au fost găsite diploma de bacalaureat falsă precum și foaia matricolă aferentă acesteia, întocmită tot în fals”, arată IPJ Alba.
 
Surse locale au declarat pentru Mediafax că bărbatul este șofer la Ambulanța Alba. Joi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.
 
Sursa foto: adevarul

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție


grupare skimming, rechinu, claudiu martin florian, Fratele interlopului “Rechinul”, arestat de FBI. Suma uriașă bani pe care a câștigat-o din clonarea cardurilor